Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g

Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g

104141
Изчерпан
109,20 лв.
С вкл. данък

Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g

Първият гел в гамата Magnetic и един от най-универсалните. И сега 20 години по-късно Standard Gel все още е любим на всички. Често е имало опити за копиране на този гел ,но никой от тях не е бил успешен.

Искате ли да получите известие, когато продуктът е наличен?

Ще ви изпратим имейл, когато продуктът е наличен. Вашият имейл адрес няма да бъде споделен с никой друг.
 

КАКВО ДА ПРАВИМ И КАКВО НЕ

Стандартните гелове Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g са доста лесни за използване и нанасяне. Най-важният фактор е да знаете, че това е много тънък гел, който изисква специфична техника на поставяне без пилене. Не е лесно да се изгради с този гел, но ако владеете тази техника, няма да искате нищо друго. Не е лесно да се използва с форми за нокти, защото е много тънък. Но върху естествения нокът и с пластмасови удължители е идеалният гел.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g Стандартният гел е тънък гел, който е най-добре да се нанася на тънки слоеве. Силен апекс може да се постигне чрез нанасяне на няколко слоя един върху друг. Гелът няма силно парене по време на втвърдяване и е най-добре да използвате мека четка за нанасянето му. Втвърдете гела за 1 минута в LED или 2 минути в UV лампа.

ПРЕПОРЪКА НА TOPGEL

Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g могат да бъдат полирани до висок блясък, но ако предпочитате Топ гел, тогава препоръчваме Топ гел в бурканчето. Можете да нанесете много прецизно близо до зоната на кутикулата и това е лесно да се направи, защото вече работите с четка. Искате ли удобството на бутилка, тогава изберете Supreme finish Topgel защото той съдържа високо ниво на UV филтър. Това ще осигури на нокътя допълнителна защита от обезцветяване.

СЪВЕТ НА МЕЙ

Този гел е най-добрият избор, когато клиентът ви се нуждае от здраво покритие. Това е най-твърдият гел в гамата Magnetic, но също така има превъзходна адхезия върху почти всички нокти. Подходящо е и за поддръжка на акрилни нокти. Стандартните гелове могат да бъдат полирани до висок блясък!

НЕ ЗАБРАВЯЙ!

Стандартният гел се предлага в два цвята: прозрачен и розов. Розовият вариант се вижда по-лесно по време на нанасяне. Прозрачният вариант ви позволява да запазите естествения вид на нокътя по-отчетлив. Ако удължите нокътя с удължители, тогава розовото е по-красиво, защото можете да прикриете границата между нокътната плоча и удължителя.

Ако вашият клиент носи акрилни нокти и иска да започне да носи гел, тогава е най-добре да използвате стандартния гел, тъй като твърдостта е същата като тази на акрила.

Magnetic Nail Plate Extender Gel 30g

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.