Seal & Protect е патентован мултифункционален продукт, който осигурява постоянна връзка между кератиновите клетки на естествения нокът.  Seal & Potect е най-съвремената система в нейл индустрията. Seal & Protect създава екстремна адхезия с всички изкуствени продукти за нокти и прави естествения нокът по-силен без излишни киселини, бондове/праймери.

Seal & Protect предпазва, подобрява, укрепва и заздравява естествените нокти моментално!

Seal & Protect визуално възстановява повредените нокти още от първия слой!

Seal & Protect  запазва естествения вид на нокътя! 

Seal & Protect предпазва ноктите от външния влияния, като вода, препарати и всякакъв вид химикали!

Seal & Protect може да се предложи като самостоятелна процедура при маникюр и педикюр - първият професионален заздравител!

Seal & Protect може да се комбинира с всякакъв вид системи за изкуствени нокти! - Обикновен лак, Гел лак, Акрил, Гел, PowerGel. Това Ви гарантира най-добрата адхезия, дори при най-меките, слаби и чупливи нокти.

Seal & Protect е подходящ за хора, които не задържат изкуствен материал повече от 2-3 дни,  тъй като продукта прониква между кератиновите клетки и се полимеризира в тях. Това гарантира трайността на всякакъв вид изкуствени нокти!

За да работите със Seal&Protect не е задължително да притежавате сертификат (при закупуване на продукта получавате указания за употреба), защото не желаем да ограничим професионалните маникюристи с дълъг стаж и опит. 

Seal & Protect e лесна система, която не е само за възстановяване на естествени нокти и разбира се има много тънкости, които няма как да се обяснят или покажат в брошура. Дългият ни опит показва, че се допускат грешки при употребата на Seal & Protect  и по този начин не се използва пълният му потенциал. ИЗБОРЪТ Е ВАШ!


Сертификацията за работа с Seal & Protect не е подходяща само за нови салони, но и за колеги, които работят от много време с продукта и са доволни от резултатите, но сме сигурни, че не използват на 100%. 

По време на сертификацията ще научите всички тънкости за работа с продукта при Гел, Гел лак, Акрил, PowerGel, както и при поддръжките им.
Работните семнари включват:

 • Безопасност при работа
 • Хигиена, дезинфекция и стерилизация
 • Химичен състав на продукта 
 • Как да го използвате в различни ситуации
 • Кога не трябва да го използвате
 • Заболявания
 • Практика
 • Маркетинг стратегия

При сертификацията на Seal & Protect Вие придобивате международни познания от Magnetic Nail Academy - академия с над 35 години опит в сферата на професионалните обучения по маникюр и ноктопластика.

 1. Международен сертификат
 2. Стикер със сериен номер, удостоверяващ, че вашия салон е сертифициран за работа със Seal & Protect
 3. Подложка, информираща Вашите клиенти за предимствата на Seal & Protect
 4. Кит пили за естествен нокът 

*При записване можете да изберете дали да присъствате със или без стартов комплект от Seal & Protect

Този продукт е сертифициран от sgs.png