DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml
DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY
DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml
DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY

DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml

-35018
Изчерпан
9,90 лв.
С вкл. данък

DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml

Disicide® спрей за дезинфекция на кожата е ефективен срещу вегетативни форми на грам-отрицателни и грам-положителни бактерии (Treponema spp., Neisseia gonorrhoeae, Tricyomonas spp., Chlamidia spp.), Патогени на нозокомиални инфекции и туберкулоза, инфекции на вирусни вируси (вирусни инфекции , ХИВ, херпес вируси, грип и други респираторни вирусни инфекции), дрождеподобни гъби от рода Candida, дерматофити, както и липофилни вируси. Действа върху бактериални и спори. Почиства и дезинфекцира кожата, без да причинява увреждане. Доказано ефективно срещу бактерии и вируси съгласно разпоредбите на ЕС EN 1500, EN 13727, EN 13624.

Искате ли да получите известие, когато продуктът е наличен?

Ще ви изпратим имейл, когато продуктът е наличен. Вашият имейл адрес няма да бъде споделен с никой друг.
 

DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml

Disicide® спрей за дезинфекция на кожата е ефективен срещу вегетативни форми на грам-отрицателни и грам-положителни бактерии (Treponema spp., Neisseia gonorrhoeae, Tricyomonas spp., Chlamidia spp.), Патогени на нозокомиални инфекции и туберкулоза, инфекции на вирусни вируси (вирусни инфекции , ХИВ, херпес вируси, грип и други респираторни вирусни инфекции), дрождеподобни гъби от рода Candida, дерматофити, както и липофилни вируси. Действа върху бактериални спори само при повишени температури. Почиства и дезинфекцира кожата, без да причинява увреждане. Доказано ефективно срещу бактерии и вируси съгласно разпоредбите на ЕС EN 1500, EN 13727, EN 13624.

Използвай DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml за:

Антисептична обработка и дезинфекция на кожата на ръцете, тялото, краката преди началото на салонните процедури и след тяхното приключване.

Профилактика на гъбични и стафилококови инфекции и др.;

Дезинфекция на ожулвания, драскотини, порязвания.

Приложение:

Нанесете върху кожата непосредствено преди процедурата. Не изплаквайте.

внимание:

В случай на случаен контакт с очите ще е необходимо незабавно обилно изплакване с вода.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

DISICIDE® SKIN DISINFECTANT SPRAY - 150ml

Условия за съхранение:

Да се ​​съхранява на хладно място, недостъпно за деца, защитено от пряка слънчева светлина при температура от 5°C до 25°C.

Размери: налични в 3 размера, 150 мл, 300 мл, 1000 мл.

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.