Файбър Гел, бял 5гр
Файбър Гел, бял 5гр
Файбър Гел, бял 5гр
Файбър Гел, бял 5гр

Файбър Гел, бял 5гр

104175
Продуктът е наличен!
28,60 лв.
С вкл. данък

Файбър Гел, бял 5гр

 

Файбър Гел, бял 5гр

  • Висок вискозитет
  • Много здрави и твърди нокти
  • Много лек
  • Може да се нанесе много тънко
  • Може да се използва с удължители или форми
  • Идеален за всякакви процедури, напълно мултифункционален
  • Има лъскавината на Гела
  • Има здравината на Фибростъкло
  • Има обработваемостта на Акрила

За най-добри резултати използвайте в комбинация Prep&Wipe и Soft Bond.

Подходящ за нормални, здрави нокти.

Файбър Гел, бял 5гр - Ние споделяме Вашата страст към ноктите!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Файбър Гел, бял 5гр

18 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.