Гел за Фолио Черно 7мл

Гел за Фолио Черно 7мл

106801
Продуктът не е наличен, но можете да го заявите.
51,48 лв.
С вкл. данък До 30 дни

Гел за Фолио Черно 7мл

Черният гел за фолио ще ви помогне с няколко бързи и лесни стъпки да отпечатате трансферно фолио и да постигнете зашеметяващи декорации, с които клиентите ви ще се почувстват специални!

 

Гел за Фолио Черно 7мл

Гел за Фолио Черно 7мл висококачествен ... гел.

Подходяща за:

Черният гел за фолио ще ви помогне с няколко бързи и лесни стъпки да отпечатате трансферно фолио и да постигнете зашеметяващи декорации, с които клиентите ви ще се почувстват специални!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Гел за Фолио Черно 7мл

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.