Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold
Liner Gel Gold

Liner Gel Gold

106806
Последна наличност
57,20 лв.
С вкл. данък

Liner Gel Gold

Уникален гел, подходящ както за нейл арт, така и за гел лак. С истински златни частици, от които клиентите ви ще се почувстват супер специални.

 

Liner Gel Gold съдържа 7ml висококачествен гел с истински златни частици.

Подходящ за:

  • Nail art (декорации)
  • Цялостно покритие върху гел лак
  • Омбре ("градиент")
  • Фини линии
  • Френски маникюр
  • Не е задължително запечатване
  • Време за полимеризация: 30 секунди за фини линии в LED лампа и 90 секунди за обем или 100% покритие
  • И много други

Съвет: Поставете черен гел лак, след което нанесете Extreme Matt и декорирайте с Liner Gel Gold! В тази комбинация истинските среърни частици ще изпъкнат повече, а клиентите ви ще се влюбят!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Liner Gel Gold

1 Артикул
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.