Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide
Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide
Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide
Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide

Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide

-35005
Изчерпан
14,50 лв.
С вкл. данък

Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide

Екологични биоцидни кърпи, готови за употреба за дезинфекция и почистване на повърхности. Доказано ефективни срещу бактерии и вируси в съответствие с Европейски регулации: EN 1500, EN 13727, EN 13624.

Произведени в Швеция

Искате ли да получите известие, когато продуктът е наличен?

Ще ви изпратим имейл, когато продуктът е наличен. Вашият имейл адрес няма да бъде споделен с никой друг.
 

Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide

Екологични биоцидни кърпи, готови за употреба при дезинфекция и почистване на различни повърхности. Доказано ефективни срещу бактерии и вируси в съответствие с Европейски регулации: EN 1500, EN 13727, EN 13624.

  • Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide кърпи са напоени с дезинфектант на водна основа, без алкохол и без разтворители.
  • Кърпите са нежни и няма да оцветят кожата или повърхностите.
  • Действат ефективно след 2 минути и дори в студени условия.
  • Всяка друга употреба е забранена, освен ако е разрешена, напр. забранено за употреба върху кожа, или на очите, но са подходящи върху работни повърхности.
  • Продуктът не е запалим и няма Категория за опасност при транспортиране, т.е. не представлява опасен товар.

Параметри: 120бр. в опаковка, размер на всяка кърпа: 16 см х 13 см.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide®принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца. За да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

Мокри кърпи за дезинфекция - Disicide

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.