One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml цветен гел за нокти, за едноцветен повърхностен слой, до сложни дизайни и декорации

One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml

106640
Продуктът е наличен!
34,45 лв.
С вкл. данък

One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml

 

 One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml 

Цветните Гелове на Magnetic - One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml - дават възможности и на най-изтънчените маникюристи, вариращи от едноцветен повърхностен слой, до сложни дизайни и декорации. Те са с нисък вискозитет и дълбока пигментация, полимеризират се за 2 минути. Когато маникюристът иска да постигне по-добра покривност на цвета, препоръчваме гелът да се нанася на два тънки слоя. Цветните гелове са налични в кремави оттенъци, металик и изцяло брокатени гелове.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба. Трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“.Това прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

One Coat Color Gel Pink On Fire 7ml

3 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.