Soak Off Top (Разтворим) 15ml

Soak Off Top (Разтворим) 15ml

105002
Последна наличност
58,50 лв.
С вкл. данък

Soak Off Top (Разтворим) 15ml

 

 Soak Off Top (Разтворим) 15ml

  • Този топ гел може да се накисне в ацетон.
  • Средно гъвкав е и затова може да се използва върху всичките ни традиционни гелове.
  • Основното му предимство е, че се предлага в бутилка като за лак и има собствена четка, което прави нанасянето лесно и с блясък. 
  • Нисък вискозитет
  • Нанася се много тънко
  • Може да се използва за завършване на ноктите върху всички гелове
  •  Лесно постижим силен блясък
  • UV филтри, предпаващи ноктите от пожълтяване

*Обърнете внимание, че  Soak Off Top (Разтворим) 15ml не се препоръчва в комбинация с тъмни цветове, тъй като високото наличие на UV филтри в състава му може да придаде нежелани оттеънци в самия цвят.

 Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба. Трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“.Това прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Soak Off Top (Разтворим) 15ml

2 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.