TRIMMERCIDE® OIL

TRIMMERCIDE® OIL Масло за машинки и тримери

35011
В наличност
9,90 лв.
С вкл. данък

Trimmercide® Oil е специално формулирано масло, направено да поддържа остриетата на машинката ,чисти и смазани.

 

Trimmercide® Oil е специално формулирано масло, направено да поддържа остриетата на машинката, чисти и смазани.

Trimmercide® Oil Работи чудесно на всички ножчета за подстригване.

Може да се използва и върху ножици.

Нанасяйте редовно върху зъбите и носещите повърхности на остриетата. За да увеличите ефективността на машината за подстригване и да осигурите по-дълъг живот на острието, за да предотвратите шума на острието, оставянето на следи или прескачането на фини косми.

Продуктът не е запалим и няма клас на опасност за транспортиране и не се счита за опасен товар.

Начин на употреба: 3 капки през зъбите на острието и 1 капка върху всяка задна релса.

Обем: 150 мл.

• Професионална многофункционална гама от продукти за почистване и грижа за тримери и остриета за фризьорски, фризьорски и козметични салони, домашни любимци, ветеринарни клиники.

• Гамата Trimmercide значително удължава живота на тримерните остриета, като предотвратява корозията и ръждата, запазвайки тяхната острота и функционалност във времето.

• Като използвате редовно Trimmercide, вие инвестирате в ефективност на разходите. Редовната поддръжка може да предотврати необходимостта от честа смяна на ножовете, като в крайна сметка спестява пари в дългосрочен план.

• Всички продукти отговарят на изискванията на CLP/Reach.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца, за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

TRIMMERCIDE® OIL

10 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.