Престиж-пудри

Престиж-пудри системата на Magnetic е балансирана и е създадена да оптимизира гъвкавостта и структурата на готовия нокът. Това позволява на клиентите да се наслаждават на усещане за комфорт и предпазва от провал или микро напукване.

Престиж-пудри издига прозрачността до нови висоти. Чистата полимерна технология и разнообразните полимерни частици осигуряват здраво сплетена структура без въздушни балони. Гъвкавостта е драстично подобрена. Ноктите се изпичат постепенно до постигане на желаната форма. Може да се използват удължители за нокти. Престиж-пудри са уникални и не съдържат канцерогенни вещества. Може да закупите онлайн или в нашите магазини. Доставката онлай е бърза, удобна и лесна за потребителя.

Престиж-пудри

Мономери

Мономери от  Magnetic 

Системата Мономери -  Prestige Acrylic ви дава пълен контрол и артистична свобода. Революционната химическа формула позволява контролирана обработваемост и контролиран процес на втвърдяване, което води до естествен и гъвкав краен резултат.

Тези продукти имат изключително сцепление, стъклена чистота и естествена гъвкавост. Полимерните частици образуват здраво оплетена мрежа без въздушни балони и без видими пигменти. Мономери имат контролиран процес на печене и слаб мирис. Продуктът е тестван в различни части на Европа с цел максимално добро представяне и качество. Разтворите реагират с полимерни частици, като отлагат печенето във времето. Позволяват на маникюристът да манипулира обработваемостта. 

МОже да закупите онлайн или в нашите магазини.

Мономери

Цветни акрилни пудри

Цветни акрилни пудри oт Magnetic  предлага широка палитра от цветове, от които да избирате с цветните акрили и колекциите Pro-Formula.

Основните предимства на цветните акрилни пудри с Pro-Formula са: Несравнима издържливост на цвета. Пре-пигментираните полимери драстично подобряват цвета и предпазват от разтичане. Цветни акрилни пудри имат изключителна гъвкавост. Подходящи са за напластяване на цветовете. Имат разнообразен ефект, който може да очарова и най-капризния клиент. Прибавянето на различни пигменти с ефект, придава несравним блясък и дълбочина.

Може да намерите цветни акрилни пудри отMagnetic Bulgaria в нашите магазини или онлайн през нашия сайт. Доставката е бърза и лесна. Качеството е гарантирано.

Цветни акрилни пудри

Акрилни бои

Акрилни бои на Magnetic 

Хиперпигментирани и економични акрилни боички, които могат да се използват за много различни техники, като например onestroke. Те са водоустойчиви (след изсъхване), могат да се запечатват с всякакъв топ и да се миксират за получаване на нови цветове. Бързо съхнещи и ярки цветове. Ергономичният дизайн на бутилката позволява продукта да се съхранява, докато е вътре. Не съдържат киселини или вредни съставки. Създадени от чист козметичен пигмент.

Акрилни бои Master Paint Ви позволяват да творите своите дизайни съвсем лесно и просто. Много малко количество от боите е необходимо, за да направите вашата "картина" уникална! Творете - бъдете творец!

Акрилни бои

Акрил


Акрил системата на Magnetic е балансирана и е създадена да оптимизира гъвкавостта и структурата на готовия нокът. Това позволява на клиентите да се наслаждават на усещане за комфорт и предпазва от провал или микро напукване.

В тази категория може да намерите изобилие от акрил, мономери, цветни акрилни пудри, престиж пудри и бои Master Paint.

Magnetic Nail Bulgariа предлага широка палитра от цветове  и колекциите Pro-Formula.

Системата Prestige Acrylic  ви дава пълен контрол и артистична свобода. Революционната химическа формула позволява контролирана обработваемост и контролиран процес на втвърдяване, което води до естествен и гъвкав краен резултат. 

Пудрите от своя страна са уникални и задължително трябва да се пробват.

Акрил

Последно от блога

Виж всички
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 1716
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 514
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
  Какво Представлява Powergel? PowerGel е продукт, който комбинира...
23.05.2022 660
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.