NXT Long Last Nail Polish

NXT Long Last Nail Polish за нокти от Magnetic са висококачествени лакове за професионалисти и са страхотен артикул за продажба на дребно във всеки салон. Тези цветове имат много силно покритие, устойчиви са на стърготини, много бързо съхнат и лесни за нанасяне.NXT Long Last Nail Polish  от Магнетик България разполага с над 100 цвята. Уникални цветове за зима, лято, пролет, есен. Ако не искате да използвате гел лак, тези лакове са точно за вас. Бързо съхнещи и супер покривни цветове. Изберете вашият цвят още сега и се свържете с нашите маникюристи, за да създадете новото си "бижу" с обикновен лак. Бъдете красиви с NXT Long Last Nail Polish!

NXT Long Last Nail Polish

Бази и Топове

Бази и Топове за нокти от Magnetic са висококачествени продукти за професионалисти и са страхотен артикул за продажба на дребно във всеки салон. Бързосъхнещи и с лекота се запечатва лака. Това бързо съхнещо покритие гарантира, че лакът се движи с естественият нокът. Така се предотвърдява счупването на ноктите. Бази и Топове обединява две крайности: гъвкавост и висок блясък. Комбинация ,която беше невъзможна до сега. Огледалният блясък на бази и топове за нокти от Магнетик наподобява гел лак.Но е с лекота на обикновен лак за нокти.Отстранява се с обикновен безацетонов лакочистител. Може да закупите нашите продукти както онлайн, така и от нашите салони за красота.

Бази и Топове

The Colors Nail Polish

The Colors Nail Polish за нокти от Magnetic са висококачествени лакове за професионалисти и са страхотен артикул за продажба на дребно във всеки салон. Тези цветове имат много силно покритие, устойчиви са на стърготини, много бързо съхнат и лесни за нанасяне. The Colors Nail Polish са дълготрайни обикновени лакове за нокти. Силно пигментирани. Подходящи са за всякакви видове печати. Бързосъхнещи. The Colors Nail Polish може да се използват за най-добри резултати с NXT Base & NXT Top 

 Бързо съхнещи и супер покривни цветове. Изберете вашият цвят още сега и се свържете с нашите маникюристи, за да създадете новото си "бижу" с обикновен лак. Бъдете красиви!

Може да закупите от нашите салони или онлайн през нашият сайт

The Colors Nail Polish

Обикновен лак


Обикновен лак (лак за печат) NHT NAIL POLISH за нокти от Magnetic са висококачествени лакове за професионалисти и са страхотен артикул за продажба на дребно във всеки салон. Тези цветове имат много силно покритие, устойчиви са на стърготини, много бързо съхнат и лесни за нанасяне. Обикновен лак от Магнетик България разполага с над 100 цвята. Уникални цветове за зима, лято, пролет, есен. Ако не искате да използвате гел лак, тези лакове са точно за вас. Бързо съхнещи и супер покривни цветове. Изберете вашият цвят още сега и се свържете с нашите маникюристи, за да създадете новото си "бижу" с обикновен лак. Бъдете красиви!

Обикновен лак

Последно от блога

Виж всички
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 1890
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 545
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
  Какво Представлява Powergel? PowerGel е продукт, който комбинира...
23.05.2022 693
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.