Стикери за нокти самозалепващи и водни

Стикери за нокти самозалепващи и водни са готови декорации за маникюр. Професионални материали за маникюр и педикюр на супер цена и с бърза доставка за цяла България. Стикери за нокти самозалепващи се и водни с богата гама от модерни нейл арт решения ,като цветя, пеперуди, дантели и др. Стикерите за нокти самозалепващи или  водни са фантастичен начин да се създаде прекрасни декорации в рамките на няколко минути. Колекциите са с голямо разнообразие от френски маникюр до дизайн за цял нокът, цветя , сърца, минималистични декорации, лица, портрети и още много!

Аерограф - AIRNAILS

Аерограф - AIRNAILS - на Магнетик България.

Аерографирането с Airnails е лесно и бързо! Можете да създадете дизайн на десет нокти в рамките на 5 минути. Със специално разработената боя вашите дизайни ще бъдат красиви.

В тази категория може да намерите всички продукти за декорация на един маникюр. Аерограф - AIRNAILS съдържа всякакви видове камъни, глитери, боички и какво ли още не за един перфектен маникюр. Аерограф - AIRNAILS съдържа и каменни частици Opal , фолиа, разнообразие от форми за рисуване на нокти, Разнообразни стикери за декорация и още много други аксесоари за вашият салон. Закупете онлайн или в нашите магазини.

Аерограф - AIRNAILS

Истински камъни Сваровски - CRYSTAL PIXIE

Истински камъни Сваровски - CRYSTAL PIXIE от Магнетик

Направете ноктите си заслепени с кристали от Swarovski. Нанесете Crystal Pixie с пълно наслагване или добавете малко към вашия дизайн. И двете ще изглеждат прекрасно.

Тези камъни могат да се използват с гел, гел лак и обикновен лак. Може да се използват също и за ноктопластика и за всякакви декорации.

Истински камъни Сваровски - CRYSTAL PIXIE е един начин да разнообразите маникюра си оюе сега. Бъдете модерни и в същото време красиви. Истински камъни Сваровски - CRYSTAL PIXIE от Магнетик България, най-добрият начин да направите себе си красиви и щастливи с нашите продукти.

Истински камъни Сваровски - CRYSTAL PIXIE

Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS

Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS  от Магнетик

Създайте стъклен холографски и блестящ ефект върху ноктите с Broken Glass от Magnetic. Красива в комбинация с класически френски маникюр. Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS от Магнетик България може да правите всякакви декорации върху вашите нокти. Ефектът е забележителен. Ноктите ви ще изглеждат страхотно и ще имат този ефект Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS, за който всички мечтаят. Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS само сега може да намерите нашите продукти в нашите магазини или онлайн. Разгледайте нашите продукти и се възползвайте от нашите промоции. Нашият онлайн магазин е готов за поръчки бързо и лесно.

Фолио "Счупено стъкло" - BROKEN GLASS

Глитери - GLITTERS

Глитери - GLITTERS от Магнетик

Разбира се, блясъкът е задължителен в колекцията на всеки майстор на ноктите. В допълнение към Glitter Sprays Magnetic има красиви свободни блясъци в различни цветове. Глитери - GLITTERS

от Магнетик България ви дава една сигурност за красота и за изящни нокти. Може да се използва с гел, гел лак, може да се използва и за ноктопластика. Само сега има налични всички Глитери - GLITTERS в нашите магазини и в нашият сайт. Поръчката става бързо и лесно. Доставката е веднага. Бъдете красиви и се чувствайте уникално с нашите продукти. Нека направим нашите нокти перфектни и красиви с глитерите на Магнетик

Глитери - GLITTERS

Конфети - CONFETTI

Конфети - CONFETTI от Магнетик

Придайте на своя Nail Art дизайн забавен обрат с цветните колекции Конфети - CONFETTI на Magnetic. Конфетите се предлагат в точки, металик, лазер, огледало и диамант. Конфети - CONFETTI.

Направете уникален дизайн само сега с нашите продукти за маникюр и педикюр. Всеки иска нещо ново и различно, всеки иска уникални и красиви нокти. С тези продукти може да направите наистина едно ново и уникално красиво дизайнче на вашите маникюр. Само сега можете да посетите нашите магазини онлайн и да се възползвате от необходимите за вас продукти. С нашият сайт стават нешата бързо и лесно и може да намерите всичко за вашият салон

Конфети - CONFETTI

Печати - STAMPING SYSTEM

Професионални печати за нокти - STAMPING SYSTEM от Магнетик предлага широка гама от щамповащи плочи. Използвайте щамповане в комбинация с различни техники за ноктопластика, за да изведете ноктопластика на следващото ниво. Печати - STAMPING SYSTEM са в много и различни форми, много красиви дизайни и са лесни за употреба. Нашите продукти имат една година гаранция и това ги прави уникални сами по себе си. Печати - STAMPING SYSTEM разполагат с широка гама от уникални дизайна за всеки капризен клиент. Материалът на печатите е супер качествен и няма да ви предаде в най-нужният момент. Можете да закупите от нашите магазини или онлайн само сега.

Печати - STAMPING SYSTEM

Глитери и спрей - GLITTER SPRAYS

Глитери и спрей - GLITTER SPRAYS от Магнетик

С Glitter Sprays можете лесно да създадете блестящ холографски ефект върху всеки нокът. Може да се прилага като пълно покритие, омбре или в комбинация с Nail Art. 

Глитери и спрей - GLITTER SPRAYS комбинацията с омбре е страхотна. Всеки един клиент би се вдъхновил от тази красота. Възползвайте се и вие! МОже да закупите нашите продукти онлайн или в магазините и салоните ни. Нашият сайт работи само за вас и ви очаква сега.  Глитери и спрей - GLITTER SPRAYS е един продукт, който всеки един клиент би харесал и би направил свойте нокти с него.

Глитери и спрей - GLITTER SPRAYS

Боички - MASTER PAINTS

Боички - MASTER PAINTS от Магнетик

Можете да създадете всеки дизайн, който можете да представите с Magnetic Master Paints. Тези бои са силно пигментирани и са идеални не само за ярки дизайни и очертания, но и за смесване. Нарисувай себе си с Боички - MASTER PAINTS  ! Бъди креативен и направи своя свят свеж! Направи си желаната рисунка с нашите Боички - MASTER PAINTS .Разполагаме с голяма цветова гама от боички за всеки клиент. Използва се малко количество от боичката да се направи красивия дизайн на вашите нокти. Едно шишенце стига за много време и си заслужава тази инвестиция. Може да намерите тези продукти онлайн или в нашите салони.

Боички - MASTER PAINTS

Пигменти - CHROME AND PIGMENTS

Пигменти - CHROME AND PIGMENTS от Магнетик

Пигменти - CHROME AND PIGMENTS  за нокти могат да направят вашият маникюр изключително красив. Бъдете артисти и нарисувайте и залепете желаните от нас пигменти на нактите ви

Пигменти - CHROME AND PIGMENTS 

Тези цветни хромирани и чисти пигменти са наистина многофункционални. Просто оставете въображението си свободно и внесете блясък на магия във всеки дизайн на ноктите или ноктопластика. Разполагаме с широка гама от цветове за всеки клиент. Нашите продукти са супер качество и имат една година международна гаранция. Възползвайте се сега и от офертите в сайта ни. МОже да закупите онлайн или в магазините ни

Пигменти - CHROME AND PIGMENTS

Фолио за декорация - FOILS

Фолио за декорация - FOILS  на Магнетик България. Magnetic трансферни фолиа се предлагат в различни обикновени и холографски цветове и могат да се нанасят върху лепкавия слой на базата и топгела след втвърдяване само за 10 секунди. Разполагаме с ширеока гама от продукти тип фолиа, с които можете да направите желаната от вас декорация. Фолио за декорация - FOILS Инструкции за нанасяне на фолио: Нанесете лепилото на накътя, като го оставите да стане прозрачно. След това поставете фолиото на нокътя с матовата страна на долу. Фолио за декорация - FOILS  може да закупите онлайн от нашия сайт или в нашите салони.

Фолио за декорация - FOILS

Конфети и флейкове - CHAMELEON FLAKES

Конфети и флейкове - CHAMELEON FLAKES  на Магнетик България.

Вдъхновете се от специалния ефект от хамелеоновите люспи. Люспите променят цвета си в различни светлинни позиции: точно както хамелеон променя цвета си.  Конфети и флейкове - CHAMELEON FLAKES  - красиви флейкове в различни цветове. Поставете ги върху лепкав слой на цветен гел или гел лак и завършете с Топ гел

Може също да ги втриете в Magic Shine Top gel (30 секунди LED или 60 секунди UV), точно както фром пигмент.

Конфети и флейкове - CHAMELEON FLAKES може да закупите от нашите салони в цялата страна или да поръчате онлайн от нашият магазин.

Доставката е бърза и лесна.

Конфети и флейкове - CHAMELEON FLAKES

AQUA COLORS

AQUA COLORS  на Магнетик България. Нанесете Aqua Colors върху Extreme Matte Topgel. За най-добри резултати комбинирайте AQUA COLORS с Extreme Matte Topgel.

Използвайте nail art brush по избор в комбинация с ацетон или Prep&Wipe за постигане на желания ефект. 

Завършете с Supreme Finish за да защитите вашето творение. 

Може да закупите нашите продукти онлайн или в салоните ни в цялата страна. Нарисувайте желанат от вас рисунка с нашите страхотни бои. Може да се възползвате и от нашите промоции само сега. Работете и творете вашите красиви маникщри и педикщри с нашите продукти. Заповядайте при нас и си изберете най- необходимото за вашия салон

AQUA COLORS

Камъчета за декорация - AWESOME CRYSTALS

Камъчета за декорация - AWESOME CRYSTALS  на Магнетик България. Заслепете клиентите си със страхотните кристали от Magnetic. Камъчета за декорация - AWESOME CRYSTALS пакет от 6 размера по 288 бр. Невероятен блясък, най-висок клас изклуствени камъни. Могат да бъдат залепени без запечатване с помощта на FiberGel , BuildingBase, FiberCoat. Камъчета за декорация - AWESOME CRYSTALS са съвместими за работа с инструмени за поставяне на камъни от Магнетик + точкатор. Както и с молив за камъни.

Може да намерите нашите продукти онлайн от сайта ни или в нашите магазини. Разгледайте и останалите продукти на Магнетик България и се убедете в качеството на продуктите ни.

Камъчета за декорация - AWESOME CRYSTALS

WHITE SENSATION

WHITE SENSATION -  на Магнетик България.Търсите нещо различно и елегантно? Опитайте WHITE SENSATION от Magnetic за вашето изкуство за нокти. Предлагат се в малък диск, голям диск, квадрат и Crunch. WHITE SENSATION ви предлага една наистина нова и необикновена технология в декорациите на нокти. Опитайте ги и няма да сгрешите. Нашите продукти имат една година гаранция за качество. Тoзи невероятн брокат може да намерите в нашите салони в цяла България, или онлайн на сайта ни. Запознайте се и с другите ни продукти и ще останете очаровани. Качествени гел лакове, гел, акрил, препарати за дезинфекция. Всичко необходимо за салона ви.

WHITE SENSATION

INLAY

INLAY -  на Магнетик България. Magnetic има широка гама отNail Art Inlay продукти, които можете да използвате за хладен и бляскав ефект вътре в нокътя или за украса на нокътя. Тези продукти са наистина уникални, бяскава красота, изтънченост, деликатност. Всичко необходимо за един перфектен маникюр. Бъдете бляскава, бъдете деликатна, дъдете красива! 

INLAY продуктите могат да се ползват с гел, гел лак, ноктопластика. Работата с тях е бърза и лесна. Крайният резултат е изумителен. Можете да закупите нашите продукти онлайн или в нашите магазини. Доставката през сайта ни е бърза и лесна. Разгледайте и всички останали наши продукти за маникюр и педикюр.

INLAY

OPALS

OPALS   на Магнетик България. Магнетик опали са красиви каменни частици, които са идеални за инкрустации в класически френски или забавни френски нокти. Опалите се предлага в различни цветове. OPALS  могат да направят ежедневните ви нокти в едни много по-забавни и интересни нокти. Може да имате страхотен, различен френски маникюр с OPALS

Разгледайте и останалите наши продукти и се вдъхновете от красотата и качеството им. Всички продукти на Магнетик имат международна гаранция за качество от 1 година. Може да се свържете с нас или наш консултант за повече информация за това , как се използват продуктите ни. Може да закупите онлайн или в нашите салони.

OPALS

BULLIONS

Bullions  на Магнетик България. Добавете кюлчета, които наподобяват хайвер към своя дизайн с метални или стъклени елементи, за да завършите външния вид. Малките топки ще изведат вашия дизайн на следващото ниво. Разгледайте всички продукти от нашият сайт и се възползвайте от нашите услуги. Освен Bullions, вие може да намерите гелове, гел лак, материали за ноктопластика, актил. Цветните бои са уникални и неповторими. Инструментите ни са качествени и с гаранция една година. Всички допълнителни декорации като камъни, фолиа, Bullions са изключително дълготрайни и се залепват много лесно. Разгледайте нашите продукти онлайн или се свържете с нас по телефона. Нашите салони също предлагат нашите продукти.

Bullions

SUGAR LOOK

Sugar Look  на Магнетик България.

Добавете Sugar Look към нокътя си, за да създадете лесен мек ефект. Пудрата ще придобие цвета на мокрия гел, който се нанася отдолу. Sugar Look представлява частици като захар и се залепва лесно и удобно за нокътя. Идеален за декорация на гел, гел лак, акрил. Подходящ за ноктопластика и изграждане. Направете вашите нокти красиви и стилни с нашите продукти. Може да намерите продуктите ни в нашите салони в цялата страна. Онлайн магазинът ни работи постоянно за вас и предлага всички аксесоари за салони и маникюристи. Заповядайте при нас още сега и се възползвайте от нашите оферти

Sugar Look

SHATTERED HOLOGRAPHIC

SHATTERED HOLOGRAPHIC  на Магнетик България.

Уаууу ето новите ни SHATTERED HOLOGRAPHIC , с които може да направите чудеса. Разполагаме с много цветове. Златно, сребърно, червено злато, червено, зелено и розово. Направете ноктите си уникални и красиви с нашите  стикери.

Стикерите Shattered Holographic от Magnetic са супер лесни за използване и красиви като инкрустация на фона или като блестяща звезда във вашия дизайн. Разгледайте всички наши продукти и се възползвайте от тях само сега и то на страхотна цена. Разгледайте и онлайн магазина ни или ни посетете в салоните, които работат с Магнетик България. Заповядайте при нас и си вземете качествени прокукти на супер цена

SHATTERED HOLOGRAPHIC

HOLOGRAPHIC FX FOILS

HOLOGRAPHIC FX FOILS - на Магнетик България.Тези фолиа са супер тънки и ще създадат светещи ефекти, когато ги добавите към дизайна. Просто изрежете фолиото в желаната форма, отстранете фолиото от долния слой и го залепете за нокътя. Запечатайте фолиото с топгел. HOLOGRAPHIC FX FOILS са фолиа с ефект "счупено стъкло". Фолиата са самозалепващи и са подходящи за всеки дизайн и за всяка дължина на ноктите. HOLOGRAPHIC FX FOILS може да намерите в нашите магазини или онлайн с нашият сайт. Разгледайте и останалите продукти за маникщр и педикюр от Magnetic Nails. Започядайте при нас да изберете вашите продукти за вашите салони

HOLOGRAPHIC FX FOILS

RHINESTONES

RHINESTONES - на Магнетик България. Диамантите и кристалите са най-добрият приятел на момичето! Magnetic разполага с широка гама от камъни в различни форми, размери и цветове, за да завършите вашия дизайн. RHINESTONES  са едни уникални камъни, които могат да бъдат като топчета, различно форми като камъните на Сваровски, кристални камъни, камъни под формата на кръг. RHINESTONES бързо и лесно за поставят на гел, гел лак, акрил и издържливостта им е гарантирана. Може да разгледате и останалите наши продукти в сайта на Магнетик България. Може да поръчате онлайн или да посетите нашите салони за красота в цяла България. Заповядайте при нас!

RHINESTONES

FASHION STICKERS

FASHION STICKERS - на Магнетик България.Търсите по-модерен дизайн? Изберете модните стикери от Magnetic. Предлага се в различни дизайни и лесни за използване. FASHION STICKERS може да използвате за декорация на гел, гел лак, ноктопластика. Стикерите залепват бързо и не отнемат много време при поставянето им. Различните форми дават възможност за по-голям избор на дизайна на клиента.Една опаковка от  FASHION STICKERS стига за доста време. Разгледайте всички наши продукти за маникюр и педикюр в нашият сайт. За повече информация се свържете с наш консултант или посетете наш салон. Може да поръчате онлайн , бързо и лесно от новият ни сайт.

FASHION STICKERS

NAIL ART ACCESSORIES

NAIL ART ACCESSORIES - на Магнетик България.Аксесоари за Nail Art, за да сте сигурни, че можете да създадете красиви дизайни! В тазои страница може да намерите всякакви аксесоари за вашия салон. Мостри за маникюр, кутии за боички, хавлий, точкатори за камъни, кутии за съхранение, поставки за камъни. А кутиите за четки са уникални! NAIL ART ACCESSORIES разполага с голяма гама от продукти за всеки маникюрист. NAIL ART ACCESSORIES аксесоарите са много лесно преносими и може да ги носите навсякъде с вас. Разгледайте всички наши продукти от нашият сайт или ни посетете в салоните ни за повече информация. Заповядайте при нас!

NAIL ART ACCESSORIES

STRASS WHEELS

Strass Wheels на Магнетик България.

Strass Wheelsимат камъни в различни цветове и размери, идеални за комбиниране на камъни във вашия дизайн и също така помагат за поддържане на вашите организирани камъни. Strass Wheels имаме различни цветове и форми. Холограмни камъни, неонови, кристални, сапфирени камъни, тюркоазени камъни, матирани кристални камъни - розово, синьо, бяло и зелено. Камъните се залепват бързо и лесно към гел, гел лак. Подходящи са за ноктопластика. Имат страхотен блясък и всеки би ги забелязал на вашите нокти. Разгледайте всички продукти на Магнетик и оборудвайте салона си по ваш вкус с нашите продукти. Може да закупите и онлайн

Strass Wheels

Нейл арт-NailArt


Нейл арт-NailArt на Магнетик България.

Тук може да откриете невероятни продукти за декорация на вашите нокти! Печати за нокти, спейове и глитери за нокти, конфети за маникюр. Боичките от Нейл арт-NailArt  също не са за изпускане.

Нейл арт-NailArt секцията има и истински камъни Сваровски, фолио "счупено стъкло" както и фолио за декорация.

Сменете маникюра ви с нещо ново и професионално! Вдъхновете се от нашата палитра и освободете артиста в себе си.В нейл арт секцията на нашият магазин може да намерите всично за вашият маникюр и педикюр.Истински камъни Сваровски, аерограф, фолио "счупено стъкло", конфети за маникюр, глитери, печати за маникюр, боички за маникюр, пигменти, конфети и флейкове, аква бои, камъчета за декорация, аксесоари за нокти

Нейл арт-NailArt

Последно от блога

Виж всички
New Ergo Pillow: Ергономичната Възглавница за...
Ergo Pillow: Ергономичната Възглавница за Маникюр и Педикюр, Която Променя...
05.07.2024 37
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 2039
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 587
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.