Гел лак Палитра

Палитра Гел лак.  Гел лакове на Магнетик България.

В тази категория палитра гел лак може да намерите всички гами  цветове на нашата марка Magnetic. Имаме над 230+ цвята за всяка специална жена, за всеки повод без конкуренция.

Палитра Гел лак може да ви потопи в изящният ни свят с красиви нюанси и качествени естествени материали.

Лесното приложение и дълготрайният краен резултат, Gelpolish (гел лака) революцията на съвременен професионален маникюр. Превъзходната адхезия предотвратява разрушаването на нокът и позволява износване в продължение на над 3 седмици. Всичко за твоят маникюр и педикюр.Доказано качество и качествени материали. Бърза доставка и перфектна визия само с Magnetic

Гел лак

Бази за Гел лак

Ние от Magnetic Nail Design България сме тук, за да ви представим едно ново поколение бази за гел лак.

В секцията Бази за Гел лак на Магнетик може да намерите базата, от коята всяка една от нас трябва да притежава.

Бази за Гел лак е наистина многофункционален продукт с екстремна издръжливост, можете да коригирате нокътя, да придадете на плоските нокти хубава извивка и да придадете здравина на слабите нокти.

Холандско качесто на всички продукти от бранда Магнетик. Един гел лак не може без неговата база. Изберете Магнетик база Reinforcing Power, GP база и топ 2в1, изграждаща база или покривна изграждаща база.

Бази за Гел лак

Праймер

Подобряват адхезията на гел, акрил и гел лак върху естествени нокти, както и върху изкуствени нокти. Безкиселинен праймер трябва да се нанасят на тънък слой върху цялата повърхност на ноктите.

Праймер, проникващ в дълбочина на нокътя и създаващ силна връзка с всякакви изкуствени материали.Безкиселинен праймер от Magnetic Nails

създава ковалентна връзка. Не съдържа киселини. Бързо съхнене. Продуктът трябва да се нанася върху целия нокът, винаги преди употребата на гел лак.

Съвет: За по-добро сцепление на продукта полимеризирайте 30 секунди. Такъв може да намерите при нас под формата на лак, в кутийка или под формата на спрей. Всички форми са еднакво качествени.

Безкиселинен праймер

Каучукова основа RUBBER BASE

Каучукова основа RUBBER BASE без киселина основа от Magnetic bulgaria осигурява максимална адхезия под всеки продукт.Лесно е да се приложи и да се създаде перфектна архитектура ! Rubber Base (каучукова основа) осигурява сцеплението на цветния лак за нокти. Има по-густа консистенция от обикновените основи за гел лак за нокти. Тя е много еластична и много покривна. Съставът и води до по-здрави нокти, а това е изключително важно за един чудесен маникюр. Каучукова основа RUBBER BASE има лепкав слой и се използва бързо и лесно. За френски маникюр може да използвате цветна каучукова основа от Магнетик нейлс. Полимеризира се от 30 сек - до 2 мин.

каучукова основа

Fibercoat

Fibercoat от Magnetic Nail Design

Fibercoat e гъвкава и плътна база със съдържание на фибростъкло, подходяща да се използва за най-проблемните нокти и за нокти без апекс.  Издръжливостта на Fiber Coat е над 60 дена!

Fibercoat е подходящ както за начинаещи така и за професионални маникюристи. За естествен нокът, за удължаване на ноктите, за меки и чупливи нокти. Съдържа фибро стъкмо и е много гъвкав след полимеризация. Може да се използва като база или база и цвят. Fiber Coat се полимеризира за 1.5 мин в TwinLight лампа, и за 2 мин в UV лампа. Подходящ за клиенти,които си гризат ноктите.

\Fibercoat

Гел лак - Gelpolish


Гел лакове на Магнетик България, гел, Акрил, Пауър гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Тук може да намерите висококачествени материали за вашият маникюр и педикюр.

Продукти за ноктопластика: гел и акрил,акрилни бои, PowerGel, PlastiGel, гел за изграждане и топ гел.Всичко за професионалният маникюрист на едно място.

Гел лак Gelpolish - изобилие от цветове и дизайни. Насладете се на избраният от вас цвят и очаквайте качество и издържливост. Страхотни яветове, страхотни нюанси.

Лакове от нидерландскияр бранд Magnetic Nails.

Гел лак

Последно от блога

Виж всички
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 1907
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 546
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
  Какво Представлява Powergel? PowerGel е продукт, който комбинира...
23.05.2022 693
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.