STANDARD

UV STANDARD GELS е гел "всичко в едно", може да се използва като адхезивен слой, за изграждане на структурата и може да се полира до висок блясък.

Гел лакове на Магнетик България, гел, Акрил, Пауър гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Първият гел в гамата Magnetic и един от най-универсалните. И сега 20 години по-късно STANDARD GELS все още е любим на всички. Често е имало опити за копиране на този гел ,но никой от тях не е бил успешен.

КАКВО ДА ПРАВИМ И КАКВО НЕ

STANDARD GELS са доста лесни за използване и нанасяне. Най-важният фактор е да знаете, че това е много тънък гел, който изисква специфична техника на поставяне без пилене. Не е лесно да се изгради с този гел, но ако владеете тази техника, няма да искате нищо друго. Не е лесно да се използва с форми за нокти, защото е много тънък. Но върху естествения нокът и с пластмасови удължители е идеалният гел.

STANDARD GELS

Стандартен изграждащ гел

Стандартен изграждащ гел  на Магнетик България,  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Основното предимство на Стандартен изграждащ гел - UV Standard Builder  геловете са изключително лесното самонивелиране на гела. Което осигурява превъзходна лекота на нанасяне. Този гел може също да бъде полиран до висок блясък. Този гел има среден вискозитет, текстура подобна на по-гъст сироп. Средно твърд и гъвкав след полимеризация. Може да се пили до блясък или да се запечата с Топ гел

Стандартен изграждащ гел може да се използва за всички техники с удължител.

Стандартен изграждащ гел

Скулптуриращ Гел за нокътно легло

Скулптуриращ гел за нокътно легло  на Магнетик България!

Скулптуриращ гел за нокътно легло е  с най-висок вискозитет, което ги прави най-гъстите от нашите гелове и най-компактните. Скулптуриращ гел за нокътно легло има среден вискозитет, подобен на мед. Средно твърд и гъвкав след полимеризация. Може да се пинчва. Може да се използва с форми.

Идеален за френски маникюр. Подходящ при топъл климат. Подходящ за нормални и твърди естествени нокти. За наи-добри резултати се използва в комбинация с Prep&Wipe и Soft Bond.

Разполагаме с гама Нейлплейт екстендер гел, студено розов, топло розов и малка курийка от 5 гр. Нейлплейт екстендер. Заповядайте!

Скулптуриращ Гел за нокътно легло

Файбър-гел

Файбър-гел на Магнетик България,  гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост. Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Файбър-гел може лесно да се прищипа. С този продукт можете да създадете красив тънък френски маникюр и наслагвания върху естествени нокти. Той има висок вискозитет, за много здрави и твърди нокти. Може да се нанесе много тънко. Може да се използвз с удължители и форми. Идеален за всякакви процедури, напълно мултифункционален. Има лъскавината на гел. Има здравината на фибростъкло.

Файбър-гел е подходящ за всеки тип нокти. Не съдържа ММА и канцерогенни вещества

Файбър-гел

Флаш-гел

Флаш-гел създават много гъвкави нокти, които могат да се нанасят в един слой и гелът е много подходящ за изработване на по-дълги нокти.

Има много висок вискозитет, текстура подобна на гел за коса. Много лек и нежен за носене.

Флаш-гел трябва да се запечата с топ лак от Магнетик

Може да се използва с удължител или форми. Чудесен при по-топъл климат. Флаш-гел е подходящ за всички типове нокти - особено за слаби , меки и повредени нокти. Продуктите на Magnetic Nail Design не съдържат никакви опасни вещества, ММА или канцерогенни веюества. Закопувайки ги от нас,вие получавате качество без конкуренция в световен мащаб.

Флаш-гел

CERISA'S-SWEETIES

CERISA'S-SWEETIES  на Магнетик България, материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

CERISA'S-SWEETIES -цветен гел без лепкав слой гел лак рисунки върху нокът. Нарисувайте вашите любими  и цветни дизайни върху ноктите ви със CERISA'S-SWEETIES

Магнетик България разполага с голяма гама цветове и бои за рисуване върху нокти. Мойе да изберете между 12 цвята за вашият дизайн от-черно до бяло. От синьо до червено. Всичко подходящо на едно място за вас. Продуктите на Magnetic Nail Design не съдържат никакви опасни вещества, ММА или канцерогенни веюества. Закопувайки ги от нас,вие получавате качество без конкуренция в световен мащаб.

CERISA'S-SWEETIES

Скулптуриращ розов гел

Скулптуриращ розов гел от Магнетик!

Средно висок вискозитет, текстура наподобяваща мед. Средно твърд и гъвкав след полимеризация, Може да се „пинчва“ и запазва формата си

Може да се пили до блясък или да се запечата с Топ Гел

Перфектно се обработва върху форми -  Скулптуриращ розов гел

Много добре се обработва върху форми. Чудесен при топъл климат, подходящ за нормални и твърди нокти. Идеален за френски маникюр. Може да се пинчва и запазва формата си. Може да се пили до блясък или да се запечата с топ гел.  Скулптуриращ розов гел - подходящ за всеки и по всяко време. Възползвайте се от този продукт

Скулптуриращ розов гел

Екстремно бял гел

Екстремно бял гел от  Магнетик България, гел, който си заслужава !

Този Гел e най-яркият сред белите гелове в гамата на Магнетик. Полимеризира се 4 минути без лепкав слой. Този бял гел може да се използва върху фибростъкло в комбинация със Supreme Finish, върху нокти с Гел или Акрил. Екстремно бял гел е наличен в размер от 30гр и 5гр.

Не съдържа никакви ММА канцерогенни вещества.

Изграждане  с Екстремно бял гел на Магнетик България, гел, Акрил, Пауър гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Екстремно бял гел

Гелове за декорация

Гелове за декорация на Магнетик България, гел, Акрил, Пауър гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Подходящ за:Nail art (декорации), Цялостно покритие върху гел лак ,Омбре ("градиент"), Фини линии, Френски маникюр

Гелове за декорация са универсални и могат да се използват върху гел,гел лак. Може да създадете уникални дизайни и геометрични фигури с тях

Не е задължително запечатване

Време за полимеризация на гелове за декорация на Магнетик: 30 секунди за фини линии в LED лампа и 90 секунди за обем или 100% покритие

Гелове за декорация

Цветни гелове

Цветни гелове на Magnetic дават възможности и на най-изтънчените маникюристи . Вариращи от едноцветен повърхностен слой до сложни дизайни и декорации. Тук може да намерите  материали за ноктопластика. Инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Цветни гелове  са с нисък вискозитет и дълбока пигментация, полимеризират се за 2 минути.

С тези Цветни гелове можете да направите красиви дизайни за предпочитанията на всеки клиент. От цветя до водни лилии. 

Заповядайте в нашите магазини или поръчайте онлайн. Бързо, лесно и удобно. Продъктите ни пристигат изключително бързо и без забавяне

Цветни гелове

Концентрати за оцветяване

Концентрати за оцветяване на Магнетик България - с тези концентрати за гел, може да оцветите всеки тип гел, който желаете!

Използвайте Концентрати за оцветяване, за да направите от прозрачен , оцветен гел. Смесете Концентрати за оцветяване в Top Gel , за да постигнете специален цветен ефект. Например: върху пигменти.Използвайте малко, за да персонализирате Gelpolish цветовете. Може да използвате и Концентратите за оцветяване в комбинация с гела Gemstone за 3D скъпоценни камъни!

Бъдете свой собствен колорист!

Може да поръчате в нашите магазини или онлайн. Винаги бързо и лесно, направено специално за вас. Разгледайте и останалите ни продукти от Магнетик България

Концентрати за оцветяване

Изграждане


Изграждане с гел на Магнетик България, гел, Акрил, Пауър гел и  материали за ноктопластика и инструменти за професионалисти маникюристи с екстремна издръжливост гел лак . Консумативи за салон. Материали за педикюр. Професионални материали за маникюр и педикюр.

Тук може да намерите висококачествени материали за вашият маникюр и педикюр.

Професионални гелове с най-високо качество! С обогатената цветова гама, можете да създадете уникални, но и лесни маникюри за всеки повод!

Гел за изграждане - многобройни варианти на гел за изграждане от Магнетик. При нас може да избирате между бял гел ,розов гел , стндартен гел , файбър гел, флаш гел, цветни гелово и гелове за декорация.

Гел за изграждане

Последно от блога

Виж всички
New Ergo Pillow: Ергономичната Възглавница за...
Ergo Pillow: Ергономичната Възглавница за Маникюр и Педикюр, Която Променя...
05.07.2024 37
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 2039
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 587
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.