Препарати

Препарати Магнетик България.

Хигиената е един от най-важните елементи в здравословната среда в салона, правилното използване на необходимите продукти и материали е жизненоважно за поддържането на това. Нашите препарати Prep & Wipe, Finishing wipe, дезинфектант за ръце, лакочистител без ацетон, ацетон, алкохол 70% са изкючителни. Най-добрите продукти за дезинфекция за ръце и салони.

Изключително внимателни трябва да бъдем с тези продукти, които съдържат ацетон и са на база спиртна основа. Трябва да се пазат от децата! Те са изключително силни. Премахват лепкавия слой, премахват лак без да изсушава структурата на ноктите. МОже да закупите нашите препарати от салоните или онлайн от сайта ни.

Препарати

Удължители,форми

Удължители,форми Магнетик България, Почти невъзможно е да удължите ноктите без да използвате форми или накрайници за нокти. Magnetic разполага с широка гама от различни накрайници за нокти за създаване на перфектните салонни нокти и форми за нокти. Инмам Удължители,форми А извивкаTipmix 100 броя и Удължители,форми Ultra form tip mix 110 броя.

Може да закупите нашите удължители от салоните, които работят с нашата марка Magnetic. Също така може да закупите и от нашият сайт Magnetic Nail Design

Направете ноктите си красиви, издържливи и в перфектно състояние за целия период на маникюра ви. Продуктите са с европейско начество и безкомпромислни съставки

Удължители,форми

Ръкавици

Ръкавици Магнетик България, За да се предпазите при работа в маникюрния салон, препоръчваме да използвате ръкавици и маски за лице. Продължителното излагане на продуктите, използвани в салона за нокти, трябва да бъде ограничено, за да се предотвратят алергични реакции.

Ръкавици от Magnetic са без талк, без латекс. По-гладки са от другите видове  , по-тънки са и по-здрави. Предпазват кожата ви от замърсяване и химикали. Поддържат хигиената на маникюриста по време на работа. Може да разгледате всички наши материали за безопасност и хугиена за салони в нашият сайт. Разгледайте също и всички наши продукти за маникщр и педикюр в сайта на Магнетик

Ръкавици

Хартия за маса

Хартия за маса  Магнетик България,- Кърпичките и хартиените кърпи са това, от което се нуждае всеки техник за нокти в салона. Кърпичките за четка са предназначени за почистване на вашата четка, а кърпичките за нокти са чудесни за използване при подготовка на естествения нокът

Хартия за маса от Magnetic са кърпички, с които да предпазите масата си от частици, които се появяват по време на работа. Нашата хартия улавя и най-малката прахова частица. Изключително подходящи са за хигиенния начин на работа.

Хартия за маса позволява бързо и лесно да почистваме след всеки клиент. Не губим никакво време, а само забърсваме масичката си.

Хартия за маса

Четки

Четки - Магнетик България,

Магнитните четки са направени за всеки техник за нокти: От бюджетни до най-висококачествените  на пазара, всеки техник за нокти ще намери  по избор.

В тази категория можете да намерите и да набавите нашите всичко за всички нужди. Разполагаме с четки за гел,  за акрил, NailArt , Click On  и  с камъни Сваровски

В категорията също имаме и кутии за по-добър комфорт на маникюристите ни. С тези артикули може да правим всякакви красиви дизайни по нашите нокти. Може да се прави омбре ефект, да се поставят продуктите с лекота. Разгледайте нашите продукти и си изберете наи-подходящият за вас и вашият салон

Четки

Тампони

Тампони от  Магнетик България. за почистване на четки. Тази тампони от Magnetic Nails могат да се използват за всеки сценарий в салона. Може да почиствате вашите четки с тях.Може да ги използвате като разделител за нокти по време на маникюр и педикюр. Може да избърсвате ноктите с тях, без да остават следа.Те са с високо качество и не остават никакви влакна по ноктите. Не се разнищват по време на употреба. Универсални и незаманими при подготовката на естествен нокът при работа с гел, акрил, гел лак и лак. Тампони може да се използват и при почистване на салонни инструменти и шишенца. 

Тампони

Аксесоари

Аксесоарите от  Магнетик България. са разработени, за да улеснят работата на маникюристите и да помогнат за показването на шедьоврите, които се създават в салона. В нашият сайт може да намерите всичко за един салон: възглавници за намикюр, кутии за четки, бурканчета. Разполагаме и с престилки и хавлии за облекло в салона. Поставки за четки, чашки за почистване на приставки, диспенсъри за тампони и четки. Аксесоарите като куфари и несесери са страхотни. Чантите за печати и чанти за багаж на Магнетик, ще ви олеснят в подредбата на вашия салон. Имаме и каталози с нашите аксесоари за ваше улеснение. Може да закупите и онлайн.

Аксесоари

Пили и блокчета

Пили и блокчета Магнетик България,

Magnetic има широка гама от пили с различни зърна и хартия. пилите с жълт център са покрити с хартия с качество A със син център са покрити с изключително здрава дълготрайна хартия с качество AA. Пили и блокчета

са подходящи за оформяне на маникюр и педикюр, ноктопластика. Подготовка на естествен нокът за работа, както и сваляне на стра материал. Пили и блокчета разполагат с асортимент от осем вида пили и четири вида блокчета. Имаме XXl пили, хигиенични пили за маникюр и педикюр, тънки прави пили, бумеранг пили, буферни пили и флекси пили. Блокчетата са с различна големина и грит

Пили и блокчета

Инструменти

Инструменти от  Магнетик България. се предлагат в различни модели, осигуряващи подходящото приспособление за всяка нужда и техник. Инструментите са лесни за поддръжка и са преносими.

В тази страница може да намерите всичко необходимо за един самон и за един професионален маникюрист. Разполагаме с много уреди като инструменти за пинчване, четки за пигмент, кламери за акрил и гел. Също така гамата ни от ножици може да ви плени. Различни цветове и различна големина за всякакви нокти. Имаме и избутвачи за кутикули, щипки за пинчване и различни пинсети за употреба. Може да закупите от нашите магазини , както и онлайн на нашия сайт

инструменти

Лепила

Лепила от  Магнетик България има различни лепила за нокти в асортимента си: четка върху лепило и незабавно за нокти. И двата продукта отговарят на европейския регламент и не съдържат хидрохинон.

Лепилата Магнетик са изключително качествени и имат международна гаранция. С тях може да се лепят всякакви камъни и декорации за маникюр. Продуктът изсъхва много бързо и това дава възможност да се употребява доста често. Може да използва както върху естествени нокти, така и върху изкуствен маникюр. Магнетик разполага с такъв продукт за фолио, също така с четка, и под формата на малко шишенце. Може да закупите от нашите магазини или онлайн през сайта ни.

Лепила

Електрически пили и консумативи

Електрически пили и консумативи от  Магнетик България.

Преносими електрически пили и консумативи, които може да носите навсякъде. Минимално тегло, за по-лесно пренасяне.

Magnetic предлага три различни електрически файла от висококачествени, но бюджетни до абсолютното японско най-високо качество.

Електрически пили и консумативи от Магнетик. Всички пили достигат максимум 30 000 оборота в минута. Могат да се използват за всякакви манипулации. Обикновено се предлагат в няколко цвята. Електрическите пили имат 12 години международна гаранция. Работна мощност 24 вата. Доказано качество и качествени материали. Бърза доставка и перфектна визия само с Magnetic.

Magnetic има голямо разнообразие от приставки, които могат да се използват в комбинация с нашите електрически пили. Приставките имат различни зърна и форми за всяка цел и са изработени от различни материали.

Електрически пили и консумативи

Фибростъкло и копринени ленти

Фибростъкло и копринени ленти подходящи за залепване на естествения нокътя или ноктопластика, укрепване или изграждане на нокътя с етремна издръжливост.

Консумативи


Консумативи за маникюр Magnetic

Тук може да намерите пълен асортимент от всичко необходимо за изработката на вашият маникюр. Препарати за хигиена, удължители за нокти, ръкавици, хартия за маса, четки, тампони, аксесоари, пили и блокчета, лепила, инструменти, електрически пили и консумативи за маникюр.

Консумативи за маникюр от Магнетик България ви дават свободата да работите качествено и безопасно.С най-новите и модерни лепила за конти, пили за маникюр, блокчета за маникюр. Може да се възползвате и от нашите хартии за маси и тампони за маникюр.Изключително качество на супер цени. Четките са уникални и имаме за всекиго по нещо.Четки за гел, четки за акрил, четки с камъни,четки за рисуване. Заповядайте при нас!

Консумативи

Последно от блога

Виж всички
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 1907
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 546
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
  Какво Представлява Powergel? PowerGel е продукт, който комбинира...
23.05.2022 693
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.