Електрически пили и консумативи

Електрически пили и консумативи от  Магнетик България.

Преносими електрически пили и консумативи, които може да носите навсякъде. Минимално тегло, за по-лесно пренасяне.

Magnetic предлага три различни електрически файла от висококачествени, но бюджетни до абсолютното японско най-високо качество.

Електрически пили и консумативи от Магнетик. Всички пили достигат максимум 30 000 оборота в минута. Могат да се използват за всякакви манипулации. Обикновено се предлагат в няколко цвята. Електрическите пили имат 12 години международна гаранция. Работна мощност 24 вата. Доказано качество и качествени материали. Бърза доставка и перфектна визия само с Magnetic. Може да поръчате онлайн бързо и лесно само е един клик.

Електрически пили и консумативи

Лампи и консумативи

Лампи и консумативи Магнетик България.

Тук може да намерите продукти за всеки салон. Лампи и консумативи на нашият бранд Магнетик са висококачествени и с международна гаранция 12 месеца.

Предлагат се в няколко цвята, преноси ми са и лесни за употреба. Лампи и консумативи имат асортимент от резервни части. Гарантират по-бърза полимеризация. Имат сваляша се долна плоча, идеално за почистване и педикюр. Лампите имат 12 датчика за движение. Гарантирано изпичане на ноктите. При работа 5 часа дневно, лампата има живот 17 години!

Продуктите на базата на гел се нуждаят от добра лампа, за да втвърдят гела 100%. Нашите лампи са тествани обстойно в комбинация с нашите различни гелове.

Лампи и консумативи

Прахоуловител

Прахоуловител от Магнетик България.

За да се осигури здравословна среда в салона, правилното изсмукване на прах е от съществено значение. Имаме мобилни екстрактори и вградени версии.

Прахоуловител е с международна гаранция от 1 година. Изключително тих режим на работа. Много лесно се почиства. Има филтър за многократна употреба и лесно се инсталира на масичка. В нашият магазин може да намерите кактъо прахоуловители за вграждане, така и преносими. Имаме наличност от цветове за всеки клиент, всеки салон и всеки дизайн. Прахоуловителите са хигиени1ни и с голяма смукателна мощност. Имат ергономичен дизайн и това ги прави лесни за използване. Леки са, защото са направени от алуминий.

Прахоуловител

Ултразвукова ваничка

Ултразвукова ваничка от Магнетик България.

Използването на ултразвуков почистващ препарат е важно в хигиенния процес. Особено за почистване на битове и малки инструменти/приспособления. В нашият сайт може да намерите Ултразвукова ваничка PC Clinic Pro Ultrasoon Reiniger Ultra. Идеална за педикюр и релакс за всеки клиент. Ултразвукова ваничка е подходяща както за салони така и за СПА центрове. Има международна гаранция от 12 месеца. Лесна за употреба и почистване. Предлагаме и препарати, които могат да се използват в нашите ванички, както за лечебна цел така и за релаксация. Възползвайте се сега и закупете вана за педикюр от нашите магазини или онлайн от нашият сайт!

Ултразвукова ваничка

Парафинова вана

Парафинова вана от  Магнетик България.

Осигурете на клиентите си допълнителна грижа по време на маникюрната обработка с парафинова вана и опаковане с парафинов восък.

Парафина е добре познат с козметичните и лечебни свойства. Той хидратира кожата в дълбочина, прави я мека и гладка. Има оздравителни свойства. успокоява напрежението в ставите и подобрява циркулирането на кръвта. Най-честите процедури с парафинова вана се предлагат за ръце и крака. Нагревателя за парафин е практичен уред за всеки козметичен салон или СПА център. Той подготвя парафина за приложение, като запазва неговите лечебни свойства. Преди да започнете процедурата, уверете се , че температурата на парафина е подходяща за клиента.

Парафинова вана

Осветление за маникюр

Осветление за маникюр от Магнетик България.

Доброто осветление е много важно не само при правене на нокти, но и при правене на снимки. Осветление за маникюр

UV и LED осветлението са едно от най-важните неща за перфектният маникюр. В нашият сайт може да намерите качествено осветление за маникюр, настолни лампи за маникюр и педикюр. Нащите лампи за маникюр са подходящи както за работа в салони, така и за спа центрове. Светлината в един салон трябва да е силна, за да може да се види маникщра до най-малкия детайл.

Може да закупите в нашите магазини или онлайн през сайта ни https://magneticnaildesign.bg/

Осветление за маникюр

Електроуреди


Електроуреди  за маникюр и педикюр от Magnetic Nails могат да улеснят работата ви до минимум.Електрически пили,ултразвукови вани за педикюр, ламти за изпичане, прахоуловител, осветление за маси, парафинова вана с парафинов восък.

Електроуреди за маникюр са изключително важни за качествения маникюр. При нас може да намерите всичко необходимо, за да улесните работата си като професионалист.

Електроуреди за маникюр като електрически пили помагат за по-бързо и качествено сваляне на гел лака. Лампите за маникюр полимеризират за 30 секунди. Прахоуловителите помагат за бързо улавяне на праха от ноктите.Това е полезно за вашето здраве и за здравето на клиентите ви. Ултразвуковата ваничка дава възможност за една релаксираща процедура.

Електроуреди за маникюр

Последно от блога

Виж всички
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ  Miracle 2,
ПРАХОУЛОВИТЕЛ ЗА МАНИКЮР ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ...
Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече....
27.06.2023 1907
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
AirNails by Magnetic аерографиа на световно ниво!
Защо да изберете системата "AirNails" by Magnetic? В тази статия Ви представяме...
23.05.2022 546
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
Открийте силата на Magnetic! Открийте PowerGel!
  Какво Представлява Powergel? PowerGel е продукт, който комбинира...
23.05.2022 693
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.