Ние споделяме Вашата страст към ноктите!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Това доказва, че в химичния състав на продуктите Магнетик не се съдържат над 1 300, силно канцерогенни вещества.Чрез този сертификат ние уверяваме клиентите си, че получават най-високо Качество и безопастност на продуктите!

Продукти

Magnetic Nail Design е един от най-завършените брандове в европейската индустрия за маникюр/педикюр, който предлага над 2 000 продукта в асортимента си. При нас можете да намерите всякакъв вид супер качествен гел, акрил, Power Gel, гел лак, аерограф, еднократни консумативи, четки, инструменти и техника. Всичко е придружено от съответното обучение за правилна употреба.

Богатата гама Ви предлага от най-класическите продукти до най-екстравагантните актуални тенденции по света.

Продуктите на Магнетик се разпростяняватат само за професионална употреба в над 45 страни по целия свят.

Ако търсите марка, която да покрива всички Ваши нужди Magnetic е тук за Вас!

Продуктите на Magnetic Nail Design се произвеждат на различни места по света

напр. четките и найл арт продуктите се произвеждат в Япония. Гел, Гел лак и Акрил се произжездат в САЩ и Холандия. Продукти като Seal&Protect и Power Gel, които са патентовани се произжездат изцяло в централата ни в Сустерберг.

Екип

Екипът на Магнетик е съставен от компетентни професионални маникюристи, винаги готови да дадат необходимата информация за всеки продукт, правилната му употреба и химичен састав.

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.