Акрилна Четка Click On Oval 4
Акрилна Четка Click On Oval 4
Акрилна Четка Click On Oval 4
Акрилна Четка Click On Oval 4

Акрилна Четка Click On Oval 4

176065
Последна наличност
91,00 лв.
С вкл. данък

Акрилна Четка Click On Oval 4

 

Акрилна Четка Click On Oval 4

Най-малката акрилна четка Акрилна Четка Click On Oval 4 е идеална за дизайнерски нокти. Малки детайли и елементи и може да се използва върху много тесни нокти.

Акрил четки от Магнетик България. Избери си четки за маникюр от Магнетик- топ качество , голям избор и добра цена.

С нашите акрилни четки вие може бързо и лесно да поставяте акрила върху нокътната плочка. Акрил четки от Магнетик са един удобен и лесен начин за нови иновации в акрила. Разполагаме с огромен избор от акрил четки за всеки маникюрист. Овална, Престиж четка, четка Click On, Performer четка, четка Ikebana Design. Всички четки имат различен размер и може да си изберете подходящата за вас. Може да закупите онлайн или на място от нашите магазини. Разгледайте и останалите продукти от нашият сайт и съчетайте любимите си артикули.

Ние от Магнетик разполагаме с много и качествени гел четки за маникюр. Може да се възползвате от нашите овални четки, премиум четки, плоски четки. Овални click on junior, плоска четка с декоративна дръжка, четка премиум Gel Brush Oval. Angular четки и Kolinsky. Заповядайте в начите салони да изберете гел четки за салона си. Може да посетите и сайта ни за информация на текущи оферти и наличност по нашите салони.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия. Професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена. Подкрепена е с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия. Най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Акрилна Четка Click On Oval 4

1 Артикул
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.