Инструмент за Омбре и Пигменти

Инструмент за Омбре и Пигменти

176078
Продуктът е наличен!
39,00 лв.
С вкл. данък

Инструмент за Омбре и Пигменти

 

Инструмент за Омбре и Пигменти

Обичате омбре ефекта  и пигментите, но постигането им не е ли лесно за вас?

С Инструмент за Омбре и Пигменти можете да направите красиви Ombre нокти и лесно и бързо да прилагате пигменти.

Можете също така да направите Baby boom ефект, използвайки Екстемно Бял Гел Magnetic в комбинация с Гел лак Nailplate Extender

От много добре пресована мемори пяза, идеална за втриване на пигменти. Иделано за техника aero puf. С този инстумент може да направите омбре в комбинация с Liner gel white. Резервна част от омбре и pigment tool. Може да почистим четката с Prep and wipe, alcohol 70%.

Пазете главата при използване на бял, черен или цветен гел. Камъни сваровски красят целият инстумент. Може да се комбинира с AirNeils sticers, за бързи и лесни декорации.

Ние от Магнетик разполагаме с много и качествени гел четки за маникюр. Може да се възползвате от нашите овални четки, премиум четки, плоски четки. Овални click on junior, плоска четка с декоративна дръжка, четка премиум Gel Brush Oval. Angular четки и Kolinsky. Заповядайте в начите салони да изберете гел четки за салона си. Може да посетите и сайта ни за информация на текущи оферти и наличност по нашите салони.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия. Професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена. Подкрепена е с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия. Най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Инструмент за Омбре и Пигменти

7 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.