Колински номер 6 (за студенти)

Колински номер 6 (за студенти)

176031
Продуктът е наличен!
18,20 лв.
С вкл. данък

Колински номер 6 (за студенти)

 

Колински номер 6 (за студенти)

Синтетичната четка Колински номер 6 (за студенти) е отлична геловаа четка за начинаещ маникюрист или при педикюр.

*Винаги почиствайте геловите четки след употреба с подходяща течност. В нашия асортимент прeдлагаме течност, с която се отстранява лепиловия слой от гел. 

Не почиствайте четките с така наречените "клинсери за четки" -тези течности изсушават космите и четката се разпада.

Гел четки от Магнетик България, Избери си четки за маникюр от магнетик- топ качество , голям избор и добра цена.

Ние от Магнетик разполагаме с много и качествени гел четки за маникюр. Може да се възползвате от нашите овални четки, премиум четки, плоски четки. Овални click on junior, плоска четка с декоративна дръжка, четка премиум Gel Brush Oval. Angular четки и Kolinsky. Заповядайте в начите салони да изберете гел четки за салона си. Може да посетите и сайта ни за информация на текущи оферти и наличност по нашите салони.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия. Професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена. Подкрепена е с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия. Най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Колински номер 6 (за студенти)

5 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.