Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S

Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S

136117
Продуктът не е наличен, но можете да го заявите.
39,00 лв.
С вкл. данък До 30 дни

Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S

 

Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S

  • Без талк
  • Без латекс
  • Комфортни
  • По-гладки, по-тънки и по-здрави 
  • Предпазва кожата ви от замърсявания и химикали

Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S на Магнетик България, За да се предпазите при работа в маникюрния салон, препоръчваме да използвате Нитрилови ръкавици и маски за лице. Продължителното излагане на продуктите, използвани в салона за нокти, трябва да бъде ограничено, за да се предотвратят алергични реакции.

Нитрилови ръкавици от Magnetic са без талк, без латекс. По-гладки са от другите видове  , по-тънки са и по-здрави. Предпазват кожата ви от замърсяване и химикали. Поддържат хигиената на маникюриста по време на работа. Може да разгледате всички наши материали за безопасност и хугиена за салони в нашият сайт. Разгледайте също и всички наши продукти за маникюр и педикюр в сайта на Магнетик.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

*Поради динамиката на продажбите е възможно някои продукти, фигуриращи на сайта като налични, към момента на приемане на поръчката да бъдат изчерпани и да не могат да бъдат доставени.

Нитрилни Ръкавици Лилави, 50бр размер S

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.