Приставка Vortex Cone Medium For Blushes

Приставка Vortex Cone Medium For Blushes

193034
Продуктът е наличен!
84,50 лв.
С вкл. данък

Приставка Vortex Cone Medium For Blushes

Тази универсална приставка може всичко!

Тънкият връх прави този накрайник много маневрен и лесно премахва всякакви изкуствени продукти.

 

Приставка Vortex Cone Medium For Blushes

Тази универсална приставка може всичко!

Тънкият връх на Приставка Vortex Cone Medium For Blushes прави този накрайник много маневрен и лесно премахва всякакви изкуствени продукти.

Ноктите могат да се скъсяват и почистват под ръба на удължителя, без да се получава „откат“.

Специалният дизайн прави възможно използването на накрайника както в позиция FWD, така и в REV позиция, което го прави подходящ както за стилисти с лява, така и за дясна ръка.

Разгледайте всички наши пили и консумативи на сайта!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия. 

Reinforcing Powder, кутия 35гр

30 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.