Replacements for Pedi Smoother
Replacements for Pedi Smoother
Replacements for Pedi Smoother
Replacements for Pedi Smoother

Replacements for Pedi Smoother

190062
Предварителна поръчка
26,00 лв.
С вкл. данък До 30 дни

Replacements for Pedi Smoother

Опаковка за повторно пълнене, съдържаща 60 хигиенични лепилни диска за използване с Pedi Smoother с 80 песъчинки.

 

Replacements for Pedi Smoother

Replacements for Pedi Smoother - Опаковка за повторно пълнене, съдържаща 60 хигиенични лепилни диска за използване с Pedi Smoother с 80 песъчинки.

Pedi Smoother е подходящ за процедури в салона, но може да се използва и от вашите клиенти у дома.

Pedi Smoother има скорост от 650 RPM, за да предотврати натрупването на топлина.

Pedi Smoother съдържа 60 броя за зареждане на хигиеничните дискове в 80 песъчинки.

Заредете Pedi Smoother за 2,5 часа, за да работите с Pedi Smoother 12 часа.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба. Трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“.Това прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Stamping Plate 56 Fairytales

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.