copy of SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр.

SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр.

Предварителна поръчка
163,80 лв.
С вкл. данък До 30 дни

SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр.

купи на изплащане
12 x 15.57 лв.
 

SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр. е обогатен крем, който подхранва сухата кожа и спомага за възстановяването й. Естествените съставки ще омекотят калуса, сухите петна по кожата, а също и твърдите и сухи кожички. Подходящ е да се използва върху подлакатниците и предикюр. Ако използвате крема ежедневно, ще останете изумени от ефекта!                           

SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр. - Съдържа съставки от Масло от вечерна иглика, слънчогледово масло, арганово масло, бисаболоп. Съдържа и активни съставки от Витамин Е и Витамин А.

100% натурален продукт. 

Срок на годност: 6 месеца след отварянето на опаковката (единствено 100% натуралните продукти имат такъв срок на годност).

Продуктите за маникюр и педикюр Seduction са с най-високо качество и са изработени изцяло от внимателно подбрани натурални съставки. Кожата е възстановена, овлажнена и подмладена! 

Чистата красота се намира в природата и от природата се създава красота! Внимателно подбраните естествени съставки на всички продукти от серията Seduction, помагат за възстановяването на кожата. Връщането на нейната младост и красота. Продуцтите в тази серия действат през целият ден и ефекта им се забелязва веднага. 

В страницата може да намерите както кремове за лице и тяло,така и комплекти за подарък на любим човек.

Разполагаме и с хавлии за цялостен завършен релакс при процедури.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

SEDUCTION INTENSE TREATMENT 10 ML 8бр.

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.