Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр
Сет Detailers Четки 3бр

Сет Detailers Четки 3бр

176020
Продуктът е наличен!
105,14 лв.
С вкл. данък

Сет Detailers Четки 3бр

 

Сет Detailers Четки 3бр

Тези четки Сет Detailers Четки 3бр са изработени от естествен косъм  и са част от системата Click on, и се предлагат в комплект от три различни размера. 


Поради различните размери можете да използвате сета за всички техники: вариращи от фини линии и "fadings" до техниката на смесване.

Идеална за работа с акварел , цветни гелове, гел лакове, акрилни бои и 3Д акрил .Ергономичните им форми позволяват да слагаме повече материал на четката, но също така тънкият и връх позволява да се правят тънки линии с лекота. Тези четки са  подходящи за техника жостов и още много приложения. Производство Япония.

Важно! Всички четки от естествен косъм на Магнетик се правят по хоманна технология. Не се убиват животни за тази цел.

Ние от Магнетик разполагаме с много и качествени гел четки за маникюр. Може да се възползвате от нашите овални четки, премиум четки, плоски четки. Овални click on junior, плоска четка с декоративна дръжка, четка премиум Gel Brush Oval. Angular четки и Kolinsky. Заповядайте в начите салони да изберете гел четки за салона си. Може да посетите и сайта ни за информация на текущи оферти и наличност по нашите салони.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия. Професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена. Подкрепена е с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия. Най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Сет Detailers Четки 3бр

8 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.