Скулптуриращ Розов Гел 30гр за ноктопластика

Скулптуриращ Розов Гел 30гр

104136
Продуктът не е наличен, но можете да го заявите.
98,80 лв.
С вкл. данък До 30 дни

Скулптуриращ Розов Гел 30гр

 

Скулптуриращ Розов Гел 30гр

  • Средно висок вискозитет, текстура наподобяваща мед
  • Средно твърд и гъвкав след полимеризация
  • Може да се „пинчва“ и запазва формата си
  • Може да се пили до блясък или да се запечата с Топ Гел
  • Перфектно се обработва върху форми
  • Идеален за френски маникюр
  • Чудесен при по-топъл климат
  • Скулптуриращ Розов Гел 30гр е подходящ за нормални или твърди естествени нокти

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

*Поради динамиката на продажбите е възможно някои продукти, фигуриращи на сайта като налични, към момента на приемане на поръчката да бъдат изчерпани и да не могат да бъдат доставени

 Скулптуриращ Розов Гел 30гр

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.