ALL1CLEAN® GLASS & MIRROR CLEANER

ALL1CLEAN® GLASS & MIRROR CLEANER

Изчерпан
0,00 лв.
С вкл. данък

ALL1CLEAN® GLASS & MIRROR CLEANER

Искате ли да получите известие, когато продуктът е наличен?

Ще ви изпратим имейл, когато продуктът е наличен. Вашият имейл адрес няма да бъде споделен с никой друг.
 

ALL1CLEAN® GLASS & MIRROR CLEANER

• Готовият за употреба ALL1CLEAN® GLASS & MIRROR CLEANER почистващ препарат за огледала и прозорци осигурява лъчиста лъскава повърхност без ивици.

• Нашият почистващ препарат използва йонни повърхностно активни вещества, предлагайки превъзходно почистване без агресивни химикали, което го прави екологичен и щадящ вашето пространство.

Начин на употреба: Напръскайте върху повърхност от 20-30 см. Избършете старателно с хартия или чиста кърпа.

Размер: предлага се в тригер от 1000 ml.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца. за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide®беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.