Списък на продуктите с марка DISICIDE

ИСТОРИЯ НА НАШЕТО ПРОИЗВОДСТВО

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, основана през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепило, лакове, подови лакове и цветове за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда единствено продукти на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и на Европейския стандарт за безопасност за играчки, EN 71.

ШВЕЦИЯ

ОСНОВАВАНЕ НА МАРКАТА DISICIDE

Последните пазарни анализи показват, че докато проблемите на околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основна грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Сега потребителите очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Разполагаме с всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което имат нужда. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца, за да намерят най-добрата формула на водна основа, която все още да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрени вещества.

За да покрием нуждите на всички клиенти от дезинфекция и почистване, ние допълнихме гама от продукти с почистващи продукти от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

НАШИТЕ ЦЕННОСТИ

КЛИЕНТО-ОРИЕНТИРАН ПОДХОД

Гордеем се с това, че получаваме положителни отзиви от всеки от нашите партньори – нашите дистрибутори в различни страни по света

ДА ПРАВИШ ПРАВИЛНОТО НЕЩО

Ние правим правилното нещо и сме щастливи, че можем да направим този свят по-чист, без да причиняваме вредни последици.

МИСЛЕНЕ ДЪЛГОСРОЧНО

Знаем, че успяваме само когато нашите клиенти успеят. Ние правим бизнес по открит, директен и устойчив начин.

по-малко

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.