ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER

ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER за почистване на четки и гребени за коса

10450
В наличност
12,50 лв.
С вкл. данък

ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER

Препарат за почистване на четки и гребени за коса 

 

ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER

Препарат за почистване на четки и гребени за коса 

Размер: 300мл.

• Нашият препарат за почистване на четка за коса ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER предефинира грижата за четката и гребена, като гарантира безупречна хигиена и дълготрайност на инструментите.

• Премахва мастни натрупвания, стари кожни клетки, стилизиращи продукти като лак за коса и гел.

• Придава на четката вид на хигиенично почистване и свеж аромат, който кара четката да се чувства като нова.

Начин на употреба ALL1CLEAN® HYGIENE HAIR BRUSH CLEANER: Отстранете всички косми с депилатор, напръскайте четката обилно и изцедете, изплакнете с вода и оставете да изсъхне.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide®принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите. Tяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца. за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml

60 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.