Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече. Miracle 2,0 (Чудо) Най-МОЩНИЯТ професионален прахоуловител за нокти вече е тук! Нашият прахоуловител от най-висок клас е проектиран за да отговоря на строгите изисквания на  маникюрната индустрия, осигурявайки ви несравнима производителност и надеждност.

Със своята впечатляваща мощност на засмукване, този прахоуловител за нокти улавя бързо и най-малките частици, осигурявайки чиста и безопасна работна среда. Кажете сбогом на праха във въздуха, който може да навреди на вашето здраве и благосъстоянието на вашите клиенти. Усъвършенстваната система за филтриране на нашия прахоуловител ефективно улавя праха и не му позволява да циркулира във въздуха, което ви позволява да дишате лесно.

Професионалният прахоуловител за нокти Queens Miracle 2,0 (Чудо) Най-МОЩНИЯТ професионален прахоуловител се отличава не само с производителност, но също така може да се похвали с безшумната си работа. Ние разбираме значението на създаването на спокойна атмосфера във вашия салон, където клиентите ви могат да се отпуснат и да се насладят на своите сесии за глезене. Функцията за нисък шум на нашия прахоуловител осигурява спокойна атмосфера, без да прави компромис с невероятната му мощност на засмукване.

Проектирахме нашия прахоуловител за нокти с мисъл за удобство. Той е невероятно лесен за настройка и с регулиращото се копче става детска игра и позволява бърз избор на силата която ви е нужна за работа. Подвижните филтри правят почистването лесна задача, като ви позволяват да поддържате оптимална производителност и хигиена без усилие. Прекарвайте по-малко време в безпокойство за прах и повече време, съсредоточавайки се върху това, което правите най-добре – създаване на зашеметяващи маникюри за вашите клиенти!

Инвестирането в професионалния колектор за прах за нокти Queens Miracle NAIL DUST COLLECTOR е инвестиция в успеха и репутацията на вашия салон за нокти. Вашите клиенти ще оценят чистата, хигиенична среда, която предоставяте, а вие ще се насладите на спокойствието, знаейки, че им предлагате безопасно и приятно изживяване.

Поръчайте своя Miracle 2,0 (Чудо) Най-МОЩНИЯТ професионален прахоуловител за нокти днес и изпитайте разликата, която може да направи във вашия салон за нокти. Поемете контрол над праха и издигнете стандартите на вашия бизнес. Присъединете се към безбройните майстори на нокти, които вече са преминали към най-силния прахоуловител за нокти в индустрията – Queens Miracl NAIL DUST COLLECTOR e.

 

Подходящ за:

  • Сваляне на гел лак
  • Сваляне на Гел
  • Сваляне на Акрил
  • Апаратен маникюр
  • Сваляне на Ноктопластика
  • Сваляне на Power gel или Акригел
  • Педикюр
  • Медицински педикюр
  • Оформяне на естесвения нокът
  • Oформяне или сваляне на горни форми (Doual Forms)