Най-мощният и тих прахоуловител Miracle 2.0
Най-мощният и тих прахоуловител Miracle 2.0
Най-мощният и тих прахоуловител Miracle 2.0
Най-мощният и тих прахоуловител Miracle 2.0

Прахоуловител за маникюр Miracle 2.0 (Най-мощният и тих)

900000
Изчерпан
650,00 лв.
С вкл. данък

Най-мощният и тих прахоуловител за маникюр и педикюр в нейл индустрия е тук!

Made in Korea!

Искате ли да получите известие, когато продуктът е наличен?

Ще ви изпратим имейл, когато продуктът е наличен. Вашият имейл адрес няма да бъде споделен с никой друг.
купи на изплащане
12 x 61.78 лв.
 

Най-мощният и тих прахоуловител Queen Miracle 2.0

Технически спецификации: 
 • Мощност: 68 Вата 4600 RPM
 • Макс. статично налягане 960 Pa.
 • Регулиране на скорости.
 • Размер: 24см * 21см * 7см (срещу ULKA 26,5*24,5*11 см)
 • Тегло 1010 грама с HEPA филтър, без кабела
 • Ниво на шум: 39 dB (иновативен безчетков електродвигател) BLDC MOTER
 • Размер на HEPA филтъра: 16sm *16sm *0.8sm (почиства 99,9%  дури от най-фин прах)  
 • Корпусът на устройството е изработен от супер лека, устойчива пластмаса.
 • Прахоуловителя има специални гумени подложки против плъзгане на основата.
 • Предлага се с малка преносима USB лампа. USB конекторът може да се използва за други цели (зареждане на телефон, например).
 • Предлага се с инсталиран ЕДИН HEPA филтър и 50 филтъра за еднократна употреба.
HEPA филтърът изисква ежедневно почистване (внимателно го почиствайте със суха четка върху кофата за боклук) или внимателно го изсмуквайте с прахосмукачка при по-ниски скорости.

Препоръчва се смяна на всеки 2 месеца при ежедневна употреба. Вместо HEPA филтър (но не заедно с него!) могат да се използват еднократни филтри (салфетки). Изхвърлете всяка след употреба.

Уморихте ли се да се справяте с праха във вашия салон за нокти? Не търсете повече. Miracle 2,0 (Чудо) Най-МОЩНИЯТ професионален прахоуловител за нокти вече е тук! Нашият прахоуловител от най-висок клас е проектиран за да отговоря на строгите изисквания на  маникюрната индустрия, осигурявайки ви несравнима производителност и надеждност.

Със своята впечатляваща мощност на засмукване, този прахоуловител за нокти улавя бързо и най-малките частици, осигурявайки чиста и безопасна работна среда. Кажете сбогом на праха във въздуха, който може да навреди на вашето здраве и благосъстоянието на вашите клиенти. Усъвършенстваната система за филтриране на нашия прахоуловител ефективно улавя праха и не му позволява да циркулира във въздуха, което ви позволява да дишате лесно.

Професионалният прахоуловител за нокти Queens Miracle 2,0 (Чудо) Най-МОЩНИЯТ професионален прахоуловител се отличава не само с производителност, но също така може да се похвали с безшумната си работа. Ние разбираме значението на създаването на спокойна атмосфера във вашия салон, където клиентите ви могат да се отпуснат и да се насладят на своите сесии за глезене. Функцията за нисък шум на нашия прахоуловител осигурява спокойна атмосфера, без да прави компромис с невероятната му мощност на засмукване.

Проектирахме нашия прахоуловител за нокти с мисъл за удобство. Той е невероятно лесен за настройка и с регулиращото се копче става детска игра и позволява бърз избор на силата която ви е нужна за работа. Подвижните филтри правят почистването лесна задача, като ви позволяват да поддържате оптимална производителност и хигиена без усилие. Прекарвайте по-малко време в безпокойство за прах и повече време, съсредоточавайки се върху това, което правите най-добре – създаване на зашеметяващи маникюри за вашите клиенти!

Инвестирането в професионалния колектор за прах за нокти Queens Miracle Strongest е инвестиция в успеха и репутацията на вашия салон за нокти. Вашите клиенти ще оценят чистата, хигиенична среда, която предоставяте, а вие ще се насладите на спокойствието, знаейки, че им предлагате безопасно и приятно изживяване.

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.