COLOR REMOVER WIPES

COLOR REMOVER WIPES

30115
В наличност
12,50 лв.
С вкл. данък

Кърпички без капки  мека и смесена памучна материя в готов дозатор.

Съдържа 100 леко парфюмирани кърпички,

14 х 9 см.

 

COLOR REMOVER WIPES  Кърпички без капки мека и смесена памучна материя в готов дозатор.

Ефективно отстранете дори най-тъмните петна от цвят на косата от кожата без грубо триене

COLOR REMOVER WIPES са на водна основа без амоняк.COLOR REMOVER WIPES са веган.

Няма клас на опасност за транспортиране и не е запалим, не се счита за опасен товар

Съдържа 100 леко парфюмирани кърпички,

14 х 9 см.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца, за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

COLOR REMOVER WIPES

11 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.