GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)
GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)
GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)
GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)

GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)

130010
Продуктът е наличен!
40,43 лв.
С вкл. данък

GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент) подобрява адхезията на Геллака както върху естествените нокти, така и върху изкуствени нокти. Gelpolish Bond: - Създаване ковалентни връзки. Не съдържа киселина – Бързо съхнене на въздух. Продуктът трябва да се нанася върху целия нокът, винаги преди употребата на Геллак.

Съвет: За по-добро сцепление полимеризирайте 30 секунди.

 

GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)  се използва за подобряване на сцеплението на гел или акрил, без да се увреждат ноктите на клиента.

  • Праймерите на Magnetic не са киселинни. 
  • Нанесете праймера около кутикула и по цялата повърхност на ноктите,                                                     точно преди прилагане на продукт. 
  • Праймерите на Magnetic  не са корозивни или агресивни и не пожълтяват нокътя.
  • GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)  се използва с гел и акрил.

 

 

 

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

 Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Това доказва, че в химичния състав на продуктите Магнетик не се съдържат над 1 300, силно канцерогенни вещества.Чрез този сертификат ние уверяваме клиентите си, че получават най-високо Качество и безопастност на продуктите!

GELPOLISH BOND 15ML (Свързващ елемент)

29 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.