Хартия за маса - ролка 40бр с найлоново покритие

Хартия за маса - ролка 40бр с найлоново покритие

175017
Продуктът е наличен!
19,50 лв.
С вкл. данък
 

Хартия за маса - ролка 40бр с найлоново покритие

Използвайте Хартия за маса - ролка 40бр с найлоново покритие на Магнетик. Можете само с една салфетка да покриете цялата маса за работа. Качествени салфетки и много плътни, подходящи за всякаква процедура в салона и дома. Подходящи за всеки професионален маникюрист. Убедете се в качеството ни още сега. 

Разгледайте също и всички наши продукти за маникюр и педикюр в сайта на Магнетик.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

*Поради динамиката на продажбите е възможно някои продукти, фигуриращи на сайта като налични, към момента на приемане на поръчката да бъдат изчерпани и да не могат да бъдат доставени.

Хартия за маса - ролка 40бр с найлоново покритие

22 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.