MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml
MAKEUP BRUSH CLEANER
MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml
MAKEUP BRUSH CLEANER

MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml

30122
В наличност
45,00 лв.
С вкл. данък
 

Makeup Brush Cleaner - 1000ml е антибактериален спрей, който едновременно почиства и кондиционира вашите четки, което удължава живота им, като същевременно гарантира безупречно нанасяне на грима.

MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml на водна основа без разтворители. веган.

Това е спрей за бързо изсъхване и без изплакване.

Може да се използва както върху естествени, така и върху синтетични влакна.

UN 1170 Клас на опасност 3, запалим.

Как да използвам:

Напръскайте малко количество върху четката и нежно масажирайте космите.

Избършете с кърпа.

Размер: 150 мл, пълнител 1000 мл.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide®принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите. Tяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца. за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

MAKEUP BRUSH CLEANER - 1000ml

24 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.