MICROFIBER CLOTH

MICROFIBER CLOTH

40116
В наличност
8,60 лв.
С вкл. данък

МИКРОФИБЕРЕН КРЪПА MICROFIBER CLOTH

Опаковка от 4 бр,

2 сини и 2 жълти.

30 х 30 см.

100% полиестер.

 

Професионални микрофибърни кърпи MICROFIBER CLOTH, които събират и задържат мръсотия и течности, без да оставят ивици, мъх или надраскване по повърхности.

Използвайте микрофибъра с Uniclean и SKAI Spray за най-добри резултати. Машинно пране 60°.

Опаковка MICROFIBER CLOTH от 4 бр, 2 сини и 2 жълти. 30 х 30 см. 100% полиестер.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца, за да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

MICROFIBER CLOTH

36 Артикула
Няма мнения за този продукт
Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.