SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK

SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK

231312
Последна наличност
62,40 лв.
С вкл. данък
 

SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK е подхранващ сапун за ръце, който е идеален за започване на процедура(Baby skin effect by Seduction) в комбинация с другите продукти от линията. Можете също да го използвате заедно с бомбите за баня, за да омекотите ръцете по време на процедурата. SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK ще придаде на водата красив перлен блясък, а бомбите за баня ще ви придадат суетенето, с което сте свикнали от процедурите за маникюр. Продукта е 250мл.

SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK е перфектно да се комбинира с другите продукти Seduction от Magnetic.

Продуктите за маникюр и педикюр Seduction са с най-високо качество и са изработени изцяло от внимателно подбрани натурални съставки. Кожата е възстановена, овлажнена и подмладена! 

Чистата красота се намира в природата и от природата се създава красота! Внимателно подбраните естествени съставки на всички продукти от серията Seduction, помагат за възстановяването на кожата. Връщането на нейната младост и красота. Продуцтите в тази серия действат през целият ден и ефекта им се забелязва веднага. 

В страницата може да намерите както кремове за лице и тяло,така и комплекти за подарък на любим човек.

Разполагаме и с хавлии за цялостен завършен релакс при процедури.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

SEDUCTION LIQUID HAND SOAP & SOAK

1 Артикул
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.