СПА Ръкавици Seduction

СПА Ръкавици Seduction

231315
Продуктът не е наличен, но можете да го заявите.
39,00 лв.
С вкл. данък До 30 дни
 

СПА Ръкавици Seduction

СПА Ръкавици Seduction може да използванер както в салона , така и вкъщи. Меки и удобни, за всеки клиент. Може да ги намерите в нашите магазини или онлайн на нашият сайт. Доставката е бърза и лесна, само с един клик може да ги имате! Разгледайте и всички продукти от серията Seduction и комбинирайте, най- предпочитаните от вас. Разгледайте и останалите ни продукти и заредете салона си с качествени материали за маникюр и педикюр.

Продуктите за маникюр и педикюр Seduction са с най-високо качество и са изработени изцяло от внимателно подбрани натурални съставки. Кожата е възстановена, овлажнена и подмладена! 

Чистата красота се намира в природата и от природата се създава красота! Внимателно подбраните естествени съставки на всички продукти от серията Seduction, помагат за възстановяването на кожата. Връщането на нейната младост и красота. Продуцтите в тази серия действат през целият ден и ефекта им се забелязва веднага. 

В страницата може да намерите както кремове за лице и тяло,така и комплекти за подарък на любим човек.

Разполагаме и с хавлии за цялостен завършен релакс при процедури.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

СПА Ръкавици Seduction

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.