SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml
SKAI CLEAN & CARE SPRAY
SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml
SKAI CLEAN & CARE SPRAY

SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml

40130
В наличност
9,90 лв.
С вкл. данък

SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml е веган антистатичен почистващ препарат и балсам на водна основа, без алкохол и разтворители, който защитава вашия винил, изкуствена кожа, PU бъдеща материя, еко кожа

SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml почиства повърхностите и осигурява защита срещу ежедневни замърсявания, пот и предотвратява дехидратацията

 

SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml е веган антистатичен почистващ препарат и балсам на водна основа, без алкохол и разтворители, който защитава вашия винил, изкуствена кожа, PU бъдеща материя, еко кожа

SKAI CLEAN & CARE SPRAY почиства повърхностите и осигурява защита срещу ежедневни замърсявания, пот и предотвратява дехидратацията.

За най-добри резултати използвайте веднъж месечно с кърпа от микрофибър. Не използвайте върху естествена кожа, набук или велур.

Skai премахва ежедневните петна, мръсотия и плесен.

Няма клас на опасност за транспортиране и не е запалим, не се счита за опасен товар.

Как да използвам:

Използвайте микрофибърната си кърпа, за да премахнете видимите замърсявания.

Напръскайте мебелите си на разстояние 20-30 см и се уверете, че цялата повърхност е добре навлажнена.

Почистете и избършете с кърпа от микрофибър.

Препоръчителна честота на употреба:

Всеки месец за общо почистване или при необходимост за отстраняване на петна.

Редовно почистване.

Колко често трябва да почиствате мебелите си ще зависи от цвета им и колко бързо се оцветяват.

Ако имате мебели в светли цветове или ако мебелите ви се използват силно, ще трябва да почиствате мебелите си по-често.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.

Последните анализи на пазара показаха, че докато проблемите с околната среда все още са в съзнанието на потребителите, тяхното здраве е основната им грижа. Сега те търсят естествени алтернативи, които възприемат като по-безопасни. Потребителите сега очакват устойчивостта да бъде норма при дезинфекциращите и почистващи продукти.

Ето как се роди идеята да се намерят продукти на водна основа и без разтворители с болнична дезинфекция за индустрията за красота. Имаме всички ресурси и можем да дадем на клиентите това, от което се нуждаят. Нашите химици работиха в продължение на 17 месеца. За да намерят най-добрата формула на водна основа, която да убива микробите и да работи съгласно разпоредбите на ЕС EN 14561 – EN 14562. Документацията беше изпратена до ECHA (Европейската агенция по химикали) и през 2017 г. Disicide® беше в статията 95 списък в одобрените вещества.

За да покрием всички нужди на клиентите от дезинфекция и почистване, ние завършихме гама от продукти с почистващи елементи от линиите Wipes, All1Clean® и Trimmercide®.

SKAI CLEAN & CARE SPRAY - 300ml

Размери: 300 мл със спусък, 1000 мл със спусък, 5000 мл пълнител

32 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.