Ултра Топ Гел 5гр

Ултра Топ Гел 5гр

104168
Продуктът е наличен!
28,60 лв.
С вкл. данък

Ултра Топ Гел 5гр

 

Ултра Топ Гел 5гр

Този топ гел е най-гъвкавият топ гел в гамата на Магнетик и е най-многофункционален.

Може да се използва върху лак за нокти, върху декорация за запечатване на различните елементи или пък върху естествения нокът, с цел равномерно нанасяне в областта на кутикулата.

Важно е да нанасяте този гел на тънък слой равномерно по нокътя, за да избегнете набръчкване.

Ултра топ гелът се полимеризира 4 минути.

*Моментът, в който забележете, че повърхността на Ултра Топ Гел 5гр няма

блясък, е първият признак, че трябва да смените крушките на UV лампата си.

* Важно е да нанасяте този гел на тънък слой равномерно по нокътя, за да избегнете набръчкване.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

!!! Не съдържа ММА и 1 300 други доказано канцерогенни вещества !!!!

*Поради динамиката на продажбите е възможно някои продукти, фигуриращи на сайта като налични, към момента на приемане на поръчката да бъдат изчерпани и да не могат да бъдат доставени.

Разгледайте всичките ни продукти за меникюр и педикюр в сайта на Магнетик. Изберете най-необходимите за вас. Може да поръчате бързо онлайн с експресна доставка. Качеството на продуктите ни е гарантирано в цяла Европа.

Ултра Топ Гел 5гр

10 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.