Ултра Топ Гел 30гр

Ултра Топ Гел 30гр

104138
Продуктът е наличен!
98,80 лв.
С вкл. данък

Ултра Топ Гел 30гр

 

Ултра Топ Гел 30гр

Този топ гел е най-гъвкавият топ гел в гамата на Магнетик и е най-многофункционален.

Може да се използва върху лак за нокти, върху декорация за запечатване на различните елементи или пък върху естествения нокът, с цел равномерно нанасяне в областта на кутикулата.

UV филтри, предпаващи ноктите от пожълтяване

Може да се използва при запълване на микро пукнатини в гела.

Ултра Топ Гел 30гр се полимеризира 4 минути в УВ лампа.

*Моментът, в който забележите, че повърхността на Ултра Топ гела няма блясък, е първият признак, че трябва да смените крушките на UV лампата си.

* Важно е да нанасяте този гел на тънък слой равномерно по нокътя, за да избегнете набръчкване.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy. През годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи. Подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество и  разумна цена. Подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба. Трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“.Това прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Ултра Топ Гел 30гр

4 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.