четка Yessica's Choice
четка Yessica's Choice
четка Yessica's Choice
четка Yessica's Choice

четка Yessica's Choice

176088
В наличност
33,80 лв.
С вкл. данък

четка Yessica's Choice

 

четка Yessica's Choice

Иновативна линия от четки за рисуване. Създадена е от професионални маникюристи за професионални маникюристи. Името на четката е избора на световен известената Джесика Падберг. Тази четка е с ергономична дръжка, лесна за употреба като химиклал. Това помага работатат да е много по-лесна и много по-удобна. Идеална за финни линии, контури, рисуване с гел, акрил,Абстрактни декорации, попълване на декорации.Изравняване на най-различни бази за гел и гел лак, бази за топ.  Тази четка няма измерването на 0, 00, 000, 0000, защото не е създадена от художнии, а е следвана и направена по изискванията на професионални маникюристи. Четката накрая е толкова остра като карфица. С тази четка четка Yessica's Choice е невъзможно да не направите тънки линии.

Четката е със средна дължина на косъма.

Може да се почиства с Gel brush cleaner. След почистването да се оформи правилно.

Корейско производство.

Ние от Магнетик разполагаме с много и качествени гел четки за маникюр. Може да се възползвате от нашите овални четки, премиум четки, плоски четки. Овални click on junior, плоска четка с декоративна дръжка, четка премиум Gel Brush Oval. Angular четки и Kolinsky. Заповядайте в начите салони да изберете гел четки за салона си. Може да посетите и сайта ни за информация на текущи оферти и наличност по нашите салони.

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 45-годишен опит в сферата на професионалния маникюр. Oснован от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия. Професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена. Подкрепена е с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи. Спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия. Най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

четка Yessica's Choicev

11 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.