Color Concentrate Yellow, 15мл
Color Concentrate Yellow, 15мл
Color Concentrate Yellow, 15мл
Color Concentrate Yellow, 15мл

Color Concentrate Yellow, 15мл

104602
Продуктът не е наличен, но можете да го заявите.
65,00 лв.
С вкл. данък До 30 дни

Color Concentrate Yellow, 15мл

 

С Color Concentrate Yellow, 15мл за гел можете да оцветите всеки тип гел, който желаете!

Използвайте Концентратите Color Concentrate Yellow, 15мл, за да направите от прозрачен оцветен гел, размесете концентратите в Topgel, за да постигнете специален цветен ефект (например върху пигменти), използвайте малко, за да персонализирате Gelpolish цветовете или използвайте концентрат в комбинация с гела Gemstone за създаване на 3D скъпоценни камъни.

Бъдете свой собствен колорист!

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат от Магнетик.

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Color Concentrate Yellow, 15мл

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.