Color Concentrate For Gels Black - 15ml

Color Concentrate For Gels Black - 15ml

104604
В наличност
65,00 лв.
С вкл. данък
 

Color Concentrate For Gels Black - 15ml

Използвайте концентратите, за да направите прозрачно оцветен изграждащ гел, смесете концентратите в топ гел, за да дадете специален цветен ефект (например над вълшебни пигменти). Използвайте малко, за да персонализирате гел лаковете цветовете или използвайте концентратите в комбинация с Гемстон гела, за да създадете 3D скъпоценни камъни. Можете дори да го смесите с пауър гел или вашата акрилна течност. Възможностите са безкрайни.

Бъдете свой собствен цветен майстор с магнитни концентрати Color Concentrate For Gels Black - 15ml

Magnetic Nail Design e световен бранд с над 30-годишен опит в сферата на професионалния маникюр, основан от холандската маникюристка Мей Лианг. Започвайки от козметичния си салон, тя създава Magnetic Nail Academy, която през годините се е утвърдила като международно призната академия за професионално oбучение на маникюристи и е подготвила хиляди световно изестни професионалисти! На базата на своя дългогодишен опит в обучението и продажбата на продукти за нокти, Мей решава да създаде свой собствен бранд – Magnetic Nail Design. Марката е с най-високо качество, разумна цена, подкрепена с отлично обслужване, обучение и експерти в областа. Мей и съпругът й управляват доставките на продуктите Magnetic по целия свят от централата си в Сустерберг, Холандия.

Качество на производство (ДПП)

Независимо от страната на производство, всеки продукт произведен за Magnetic Nail Design следва утвърдени за марката строги страндарти за качество. Цялата гама на Магнетик е създадена от професионални маникюристи спрямо нуждите на един салон и съсздаването на най-естествено изглеждащите изкуствени нокти. Качеството е съобразено с лесната употреба, трайността и климатичните условия, но най-важният критерий е безопасността на маникюристите и техните клиети. Нашите продукти не могат да бъдат намерени извън представителствата на оторизираните ни дистрибутори.

Сертификат

Повод за гордост е, че продуктите на Магнетик са сертифицирани според „Наредба на Европейската общност за козметичните продукти“, което прави бранда един от малкото в света покриващи всички изисквания в ISO 22716 : ДПП за козметичната индустрия.

Color Concentrate For Gels Black - 15ml

3 Артикула
Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.