TRIMMERCIDE® AIR DUSTER SPRAY Сгъстен въздух 400 ml

TRIMMERCIDE® AIR DUSTER SPRAY Сгъстен въздух 400 ml

40140
Предварителна поръчка
18,50 лв.
С вкл. данък До 30 дни

TRIMMERCIDE® AIR DUSTER SPRAY Сгъстен въздух 400 ml 

 

TRIMMERCIDE® AIR DUSTER SPRAY Сгъстен въздух 400 ml спрей за издухване на мъх, прах и други сухи замърсявания от машинка за подстригване, сешоар, прахоуложител, ел. пила и други работни инструменти, за меща който не може да се използва мокро почистване!

Начин на употреба: Разклатете добре бутилката преди употреба

Обем: 400 мл.

• Професионална многофункционална гама от продукти за почистване и грижа за тримери и остриета за фризьорски, фризьорски и козметични салони, домашни любимци, ветеринарни клиники.

• Гамата Trimmercide значително удължава живота на тримерните остриета, като предотвратява корозията и ръждата, запазвайки тяхната острота и функционалност във времето.

• Като използвате редовно TRIMMERCIDE® AIR DUSTER SPRAY, вие инвестирате в ефективност на разходите. Редовната поддръжка може да предотврати необходимостта от честа смяна или проблем на ел.уреди, като в крайна сметка спестява пари в дългосрочен план.

• Всички продукти отговарят на изискванията на CLP/Reach.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.TRIMMERCIDE® SPRAY 4 IN 1

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.