• -20%
TRIMMERCIDE® BLADE SPRAY PLUS+ 5 IN 1 спрей за машинки и тримери

TRIMMERCIDE® BLADE SPRAY PLUS+ 5 IN 1 спрей за машинки и тримери 12бр.

Предварителна поръчка
240,00 лв. 300,00 лв. -20%
С вкл. данък До 30 дни

TRIMMERCIDE® BLADE SPRAY PLUS+
5 IN 1 спрей за машинки и тримери. Стерилизира острието, издухва космите, праха и частиците от остриетата. Осигурява смазване на острието на машинката за подстригване и подстригване. Нашата формула против ръжда предпазва остриетата и удължава живота на вашата машина за подстригване. Спреят осигурява лесно плъзгане за максимална прецизност и удобно рязане за вашите клиенти. Аерозолният спрей охлажда остриетата след използване на машинката за подстригване.

1 кашон 12 бр.

купи на изплащане
12 x 22.81 лв.
 

TRIMMERCIDE® BLADE SPRAY PLUS+ 5 IN 1 спрей за машинки и тримери, Стерилизира острието, издухва космите, праха и частиците от остриетата. Осигурява смазване на острието на машинката за подстригване и подстригване. Нашата формула против ръжда предпазва остриетата и удължава живота на вашата машина за подстригване. Спреят осигурява лесно плъзгане за максимална прецизност и удобно рязане за вашите клиенти. Аерозолният спрей охлажда остриетата след използване на машинката за подстригване.

1 кашон 12 бр.

Trimmercide® спрей издухва космите, праха и частиците от остриетата

Осигурява смазване на острието на машинката за подстригване и подстригване

TRIMMERCIDE® BLADE SPRAY PLUS+ 5 IN 1 спрей предотвратява ръжда. Нашата формула против ръжда предпазва остриетата и удължава живота на вашата машина за подстригване

Спреят осигурява лесно плъзгане за максимална прецизност и удобно рязане за вашите клиенти

Аерозолният спрей охлажда остриетата след използване на машинката за подстригване

Просто напръскайте Trimmercide® през остриетата и това ще ги поддържа в отлично състояние

Начин на употреба: Разклатете добре бутилката. Четка косата от остриетата. Напръскайте остриетата с малко количество лубрикант, докато машината за подстригване работи. За най-добри резултати се уверете, че всички повърхности на острието са покрити. Не изплаквайте с вода.

Обем: 425 мл.

• Професионална многофункционална гама от продукти за почистване и грижа за тримери и остриета за фризьорски, фризьорски и козметични салони, домашни любимци, ветеринарни клиники.

• Гамата Trimmercide значително удължава живота на тримерните остриета, като предотвратява корозията и ръждата, запазвайки тяхната острота и функционалност във времето.

• Като използвате редовно Trimmercide, вие инвестирате в ефективност на разходите. Редовната поддръжка може да предотврати необходимостта от честа смяна на ножовете, като в крайна сметка спестява пари в дългосрочен план.

• Всички продукти отговарят на изискванията на CLP/Reach.

Марките Disicide®, All1Clean® и Trimmercide® принадлежат на Terapima International, частна компания, създадена през 1972 г. в Швеция. Това е семеен бизнес с история и голям опит в производството на лепила, лакове, подови лакове и бои за художници, майстори и деца. Terapima International произвежда продукти само на водна основа и отговаря на разпоредбите на REACH и европейския стандарт за безопасност на играчките, EN 71.TRIMMERCIDE® SPRAY 4 IN 1

Няма мнения за този продукт

Вижте също и:

Добавено в желани

Този уебсайт използва бисквитки.

Научете повече.